LegendaryDevilHunter
Kilopat
- Makaleler
- 7
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Monster Hunter Wilds, ilk 3 gün 8 milyon kopya satarak Capcom tarihinde en hızlı satan oyun oldu. Steam'de oyuncu sayısı olarak da rekor kıran oyun, şimdi de satış konusunda rekor kırmış bulunmakta.
Monster Hunter Wilds, PC tarafında optimizasyon taratında tartışmalara yol açsa da genel olarak insanların fazlasıyla beğendiği bir oyun oldu. Ben de çok sevdim bu oyunu. Çok güzel olmuş. Zaten senenin en çok beklediğim oyunuydu ve fazlasıyla tatmin etti. Çok eğlenceli bir oyun ve şimdiden yılın favorilerimden, hatta belki de yılın favori oyunum olacağını düşünmekteyim.
Aynı zamanda Capcom, bu oyunun ve serinin peşini bırakmayacaktır. MH Wilds, düzenli olarak contentler ve büyük bir ek paket alacaktır. Oyunun ticari anlamdaki başarısı, oyuna olan desteğe dair iyiye işaret etmekte. Ancak umarım optimizasyonu da halletmeyi unutmazlar. O tarafı gerçekten çok kötü. Yine de oyunun büyük beklentilerimi karşılamasından ve başarısından memnun oldum. Zaten fazlasıyla kaliteli olan bu oyuna yine kaliteli olacak şekilde yeni content gelmesi benim için de, firma için de olumlu bir durum olacaktır.