Monster iş bilgisayarı alınır mı?

Bütçe
30.000

hasrett

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba Monster'ın iş bilgisayarları sizce alınır mı? Okul için kullanıyorum genel olarak çok oyun oynayan birisi değilim en fazla Sims oynuyorum ama baska oyun oynamak istediğimde de sıkıntı çıksın istemem. Sizce alınır mı?

Merhaba Monster'ın iş bilgisayarları sizce alınır mı? Okul için kullanıyorum genel olarak çok oyun oynayan birisi değilim en fazla Sims oynuyorum ama baska oyun oynamak istediğimde de sıkıntı çıksın istemem. Sizce alınır mı?
Modele ve fiyata bağlı alınabilir ancak tavsiye etmiyorum çünkü Monster'ın konsepti zaten oyun odaklı.

Yani 30 falan su anda ama ne kadar düşük o kadar iyi tabii ki

Modele ve fiyata bağlı alınabilir ancak tavsiye etmiyorum çünkü Monster'ın konsepti zaten oyun odaklı.
yani çok anlamam ama anladığım kadarıyla göz gezdirdim güzel olabilir diye düşünmüştüm renkleri ve görünüşü de çok hosuma gitmişti. Teşekkür ediyorum cevabınız için

Acer çok önerilmiyor ama bilemedim bir de AutoCAD kullanıyorum sürekli onu belirtmemisim.

Monster alınmaz kasa kalitesi berbat soğutma sistemi çağ dışı çok fazla grafik gerektiren oyun oynamam en fazla sims vb oynarım diyosanız iş bilgisayarı olarak thinkpad ya da macbook öneririm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı