Tam tersi de geçerli, güzel tarafları oldu mu?
S25'te öyle boş bir cihaz değil.Çok da ahım şahım bir deneyim değil. İlk bir kaç hafta güzel akıcı deneyim oluyor lakin 16 altı model kullanıyorsan özellikle mobil veri açıkken şarjı inanılmaz hızlı bitiyor. 6 saati zor çıkarıyor. Android'i özlüyorsun.
Onda da mı şarj hızlı gidiyor?S25'te öyle boş bir cihaz değil.
Kullanıma bağlıOnda da mı şarj hızlı gidiyor?
Genelde android'den iOS'a gecildiginde android tarafinda dusuk seri cihaz kullanildigindan dolayi iOS kac kat daha iyi vs gibi muhabbetler donuyor ama oyle bir sey yok, sahsi fikrim olarak tercih meselesi. İkiside kotu degil ama ornegin One UI ile iOS karsilastirirsak son yillara bakilirsa iOS'un geriledigini One UI ise gelistigini dusunuyorum, hala iOS cok minimal daha stabil ama pek hissedilecek farklari yok 17 pro ile s25 ultrayi yan yana koysam ikiside gayet stabil, guvenlik anlamindan standart kullanicida fark yok denecek kadar az ama ileri seviye guvenlikleri konusursak iOS hala ustun. Cihaza gore degisir diyen kisilere katiliyorum genelde iOS isletim sistemli cihazlar premium segment oldugu icin pek olumsuz yorum bulamazsiniz.Tam tersi de geçerli, güzel tarafları oldu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.