Monster ışık sızması sorunu

FerhatileŞirin

Zeptopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar ışık sızması benim MSI G2412 monitörümde de var. Oda IPS ekran ve gece belli oluyor. Gündüz bir sızma olmadığı daha doğrusu belli olmadığı için yapacak birşey yok.

Bu kadar ışık sızması benim MSI G2412 monitörümde de var. Oda IPS ekran ve gece belli oluyor. Gündüz bir sızma olmadığı için yapacak birşey yok.

Daha önce 1 kardeşime 1 bana 2 tane 24 inç monster ips ekran aldık böyle bir ışık sızması sorunu yoktu. Kendime 1 tane daha monster ekran aldım çift ekran kullanmak için bunda öyle bir sorun yaşadım. Gündüzleri de belli oluyordu. Fişe taktığım anda bir tuhaflık (bazı noktalarda parlaklık gibi) bir şey olduğunu görüp diğer ekranla kıyaslayınca fotosunu çektim. Servise göndereceğim

Işık sızması değil de ips glow gibi görünüyor.
İps glow ile ışık sızması arasında garanti açısından bir fark var mı? Çok rahatsız ediyor çünkü

Daha önce 1 kardeşime 1 bana 2 tane 24 inç monster ips ekran aldık böyle bir ışık sızması sorunu yoktu. Kendime 1 tane daha monster ekran aldım çift ekran kullanmak için bunda öyle bir sorun yaşadım. Gündüzleri de belli oluyordu. Fişe taktığım anda bir tuhaflık (bazı noktalarda parlaklık gibi) bir şey olduğunu görüp diğer ekranla kıyaslayınca fotosunu çektim. Servise göndereceğim

İps glow ile ışık sızması arasında garanti açısından bir fark var mı? Çok rahatsız ediyor çünkü
IPS glow için garanti yoktur diye düşünüyorum, ışık sızması konusunda ise LG mağazası da bana ışık sızmalarına bir şey yapamıyoruz dedi. Zaten zamanla insanın gözü alışıyor görmüyorsun bile. Ben şu an monitörümde hiç ışık sızması veya ips glow görmüyorum.

IPS glow için garanti yoktur diye düşünüyorum, ışık sızması konusunda ise LG mağazası da bana ışık sızmalarına bir şey yapamıyoruz dedi. Zaten zamanla insanın gözü alışıyor görmüyorsun bile. Ben şu an monitörümde hiç ışık sızması veya ips glow görmüyorum.
Yan tarafta ışık sızması olmayan ekran bulunacağı için çok rahatsız eder beni, ikisinde de aynı sorun olsa göz bir şekilde alışırdı da, biri sorunsuz diğeri kusurlu ürün yan yana olunca daha da çok dikkat çekiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı