Monster K3 Pro alınır mı?

Yüksek derecede yay sesi sorunu varmış sanırım, rahatsız olmuyorsanız alınabilir. Önerim:

Açıkcası bu fiyatta membrane almak mantıksız. Red switch olarak gelen malzeme kalitesi kötü olsa bile fiyatı için çokca özellik sunan bir klavye kendisi. Gayet alınabilir ancak uzun ömür garantisi vermem imkansız. Ancak gerçek outemular kullanılıyor ondan yana hiçbir sorun yok. Yine de k552 çok daha uzun ömürlü ve güvenilir bir tercih olacaktır
Yüksek derecede yay sesi sorunu varmış sanırım, rahatsız olmuyorsanız alınabilir. Önerim:
Hocam yay sesi sorunu üründen ürüne değişir. Kimisinde hiç olmaz. O şans işi biraz. Tüm outemularda aynı şey olabiliyor.

monster yerine k552 tercih edin bence. Hotswappable olduğu için ömürlük olur. Monsterde garantisi bittikten sonra switch bozulursa yaptırcak yer bulmanız zor. Ama elektronik şans işi monsterda belki 4-5 yıl sorunsuz götürür bilemeyiz. K552-2 yada monsteri sipariş verebilirsiniz. Ben şahsen k552-2 aldım ikisi arasında kalıp. Malzeme kalitesi daha iyi ve hotswappable olduğu için.

Herkese çok teşekkür ederim. Hepinizin yorumlarında ki klavyeleri bakacağım ama genelde Red Dragon atmışınız ismini hiç duymadım nasıl bir markadır?

Herkese çok teşekkür ederim. Hepinizin yorumlarındaki klavyeleri bakacağım ama genelde Redragon atmışınız ismini hiç duymadım nasıl bir markadır?
Fiyat performans olarak çok güzel ekipmanlar üreten bir firmadır. Ayı zamanda FSP markasının distribütörüdür. Attığımız klavyelerin hepsi güzel, ben de bir inceleme yaptım bakın isterseniz aklınızda fikir oluşsun.

Fiyat performans olarak çok güzel ekipmanlar üreten bir firmadır. Ayı zamanda FSP markasının distribütörüdür. Attığımız klavyelerin hepsi güzel, ben de bir inceleme yaptım bakın isterseniz aklınızda fikir oluşsun.
Çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı