Monster K3 Pusat vs Redragon K552-2

@Flakel hocam evet rainbow modelini kullanıyorum, klavye yüksekliği 1 santimetreye yakın. Hayır, bilek desteğine ihtiyaç duymadan rahatça uzun süre kullanıyorum, sorun olmuyor.

@Flakel hocam evet rainbow modelini kullanıyorum, klavye yüksekliği 1 santimetreye yakın. Hayır, bilek desteğine ihtiyaç duymadan rahatça uzun süre kullanıyorum, sorun olmuyor.
İçinden tuş çıkarma aparatı cıktı mı hocam yedek switchlerle bide hangi satıcıdan almıştınız?

İçinden tuş çıkarma aparatı cıktı mı hocam yedek Switch'lerle bir de hangi satıcıdan almıştınız?

Satıcı çok fark etmez çoğunda oluyor o Switch'ler. Ama yinde de satıcı ile iletişime geçip aklındaki soruları sormanı öneririm. Hepsinden de tuş çıkarma aparatı çıkıyor. Ek olarak bir bilgi daha vereyim bu klavyenin Switch'leri değişebiliyor nadir bir özellik.

redragon k552 alacağım o zaman. Bizdehesaplı.com 'dan alışveriş yapan oldu mu acaba 294 tl olarak gözüküyor sitelerinde

Tamam hocam klavyenin rahat oldugunu söylüyorsanız sıkıntı yok. Alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…