Monster güzel yanları: Bilek desteği multimedya tuşları ve Rainbow olması. Eksi yanları ise: Monster olması redragona göre benim gözümde çirkin ve malzeme kalitesinin kötü olması. K552 2 öneririm.
@Flakel hocam evet rainbow modelini kullanıyorum, klavye yüksekliği 1 santimetreye yakın. Hayır, bilek desteğine ihtiyaç duymadan rahatça uzun süre kullanıyorum, sorun olmuyor.
Neye göre yapacağız üstat? Monster markasının ne olduğu bilmeyen var mı? Benim gözümde Rampage, Gamepower, Game booster gibi markalardan bir farkı yok. Onlarada marka denirse. (linçleyebilirsiniz)
@Flakel hocam evet rainbow modelini kullanıyorum, klavye yüksekliği 1 santimetreye yakın. Hayır, bilek desteğine ihtiyaç duymadan rahatça uzun süre kullanıyorum, sorun olmuyor.
REDRAGON Kumara K552-2 Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Oyuncu Mekanik Klavye Kırmızı Switch (red Switch) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Satıcı çok fark etmez çoğunda oluyor o Switch'ler. Ama yinde de satıcı ile iletişime geçip aklındaki soruları sormanı öneririm. Hepsinden de tuş çıkarma aparatı çıkıyor. Ek olarak bir bilgi daha vereyim bu klavyenin Switch'leri değişebiliyor nadir bir özellik.
Redragon K552-2 Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
REDRAGON Kumara K552-2 Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Oyuncu Mekanik Klavye Kırmızı Switch (red Switch) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.