CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #21 Flakel dedi: Tamam hocam klavyenin rahat oldugunu söylüyorsanız sıkıntı yok. Alıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam sinerjide 60 lira daha ucuz oradan alın.
Flakel dedi: Tamam hocam klavyenin rahat oldugunu söylüyorsanız sıkıntı yok. Alıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam sinerjide 60 lira daha ucuz oradan alın.
B Baran30 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.695 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Antalya/Turkey 29 Ocak 2021 #23 Flakel dedi: Sinerjiden verdim sipariş. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Gelince deneyimlerini ve incelemesini paylaşırsan daha çok kişi faydalanabilir.
Flakel dedi: Sinerjiden verdim sipariş. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Gelince deneyimlerini ve incelemesini paylaşırsan daha çok kişi faydalanabilir.
Flakel Kilopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 584 29 Ocak 2021 #24 @Akkuşlu hocam membran klavyeden mi geçmiştiniz sizde k552'ye?
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 29 Ocak 2021 #25 Flakel dedi: @Akkuşlu hocam membran klavyeden mi geçmiştiniz sizde K552'ye? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Flakel dedi: @Akkuşlu hocam membran klavyeden mi geçmiştiniz sizde K552'ye? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Flakel Kilopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 584 29 Ocak 2021 #26 Akkuşlu dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Rahatlık ve yazım hızı olarak hangisi daha konforluydu sizce?
Akkuşlu dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Rahatlık ve yazım hızı olarak hangisi daha konforluydu sizce?
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 29 Ocak 2021 #27 Flakel dedi: Rahatlık ve yazım hızı olarak hangisi daha konforluydu sizce? Genişletmek için tıkla... Mekanik daha rahat geldi hocam bana, tuş basımı çok tok ve hızlı olduğu için uzun kullanımda yormuyor.
Flakel dedi: Rahatlık ve yazım hızı olarak hangisi daha konforluydu sizce? Genişletmek için tıkla... Mekanik daha rahat geldi hocam bana, tuş basımı çok tok ve hızlı olduğu için uzun kullanımda yormuyor.
Flakel Kilopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 584 29 Ocak 2021 #28 Akkuşlu dedi: Mekanik daha rahat geldi hocam bana, tuş basımı çok tok ve hızlı olduğu için uzun kullanımda yormuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ediyorum cevaplar için gelince klavye kargodan düşüncelerimi yazarım
Akkuşlu dedi: Mekanik daha rahat geldi hocam bana, tuş basımı çok tok ve hızlı olduğu için uzun kullanımda yormuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ediyorum cevaplar için gelince klavye kargodan düşüncelerimi yazarım
babanxbox Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #29 Sinerjide varmış niye gözükmüyor internette
Flakel Kilopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 584 31 Ocak 2021 #30 Sinerjiden almadan önce stok sorun. Ben cuma günü aldığımda 4 tane vardi demişlerdi. Çoktan bitmiş olması gerekiyor.
Sinerjiden almadan önce stok sorun. Ben cuma günü aldığımda 4 tane vardi demişlerdi. Çoktan bitmiş olması gerekiyor.