Monster klavye nasıl?

AlperenKRN

Kilopat
Merhabalar.
Bir para biriktirme sürecindeyim RAM monitör gibi şeyler alacağım bunlardan sonra ise klavye almak istiyorum ve Monster'in bir klavyesini gördüm bu klavye fiyatı oranla nasıldır?
Şimdiden teşekkür ederim.

@706143 Cherry MX anahtarlarda yay çınlamasının hiç olmadığını söyleniyordu. Gerçekten ses duyuluyor mu? Az falan olması önemli değil ben bu sesin sadece düşük seviye anahtarlarda olduğunu sanıyordum.
10 saat kullanımda çok çok az da olsa duyulabiliyor ben 2 saattir kullanıyorum şimdi hiç duymadım mesela, dikkatli dinlemek yetmiyor yani duyulmuyor. Umarım aklınızda soru işareti kalmamıştır başka sorunuz varsa sorabilirsiniz 😁

@706143 Cherry MX anahtarlarda yay çınlamasının hiç olmadığını söyleniyordu. Gerçekten ses duyuluyor mu? Az falan olması önemli değil ben bu sesin sadece düşük seviye anahtarlarda olduğunu sanıyordum.
Her anahtarda illaha bir yay çınlaması olur az da olsa çok da olsa.

Ben 4 5 aydır kullanıyorum yay sesi bir tık fazla var çınlamayı geç bazı tuşlarda basarken bile hissiyat olarak problem var ama genel olarak memnun gibiyim pişman değilim şu an klavye konusunda bir sıkıntım var i tuşum bazen basmıyor onunla uğraşıyorum servise versem mi vermesem mi kararsızım.
Klavyeyi önerebilirim fiyatına göre çok iyi olduğunu düşünüyorum çınlama sesi Outemu'ların kaderi zaten o kaçınılmaz son birkaç eksik yönlerini söyleyeyim kendimce enter gibi büyük tuşlara basım hssiyatı kötü ve makro tuşlarından memnun değilim bunlar eksik yönleri onun dışında eksi yönü yok + yönü olarak özellikle söyleyebileceğim bir şey yok standart bir klavye işte renk modları çok hoş önerebileceğm bir klavye fiyatına göre okey bence ama şu i sorununu çözmem gerekiyor kim bilir şu yazıda bile kaç kez i yazmamıştır Allah bilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı