Mbappee Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 711 Çözümler 2 Yer Denizli 25 Aralık 2022 #1 Linkteki Monster gamepad Bluetooth olmayan bilgisayara nasıl bağlanır? Kablo harici bağlanma mevcut mu? https://www.hepsiburada.com/pusat-clutch-titresim-geri-bildirimli-cift-mod-kablosuz-bluetooth-ve-2-4-ghz-gamepad-siyah-p-HBCV000031O4Z9?magaza=Monster%20Notebook&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_medium=akakce&utm_source=pc&utm_term=k&v=1.55.6&wt_pc=akakce.c.k.pc @Yener K.
Linkteki Monster gamepad Bluetooth olmayan bilgisayara nasıl bağlanır? Kablo harici bağlanma mevcut mu? https://www.hepsiburada.com/pusat-clutch-titresim-geri-bildirimli-cift-mod-kablosuz-bluetooth-ve-2-4-ghz-gamepad-siyah-p-HBCV000031O4Z9?magaza=Monster%20Notebook&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_medium=akakce&utm_source=pc&utm_term=k&v=1.55.6&wt_pc=akakce.c.k.pc @Yener K.
Çözüm Yrxqua 25 Aralık 2022 Aynı ürünü kullanıyorum kendi 4.5 GHz alıcısı var oradan bağlayabilirsin.
Yrxqua Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #2 Aynı ürünü kullanıyorum kendi 4.5 GHz alıcısı var oradan bağlayabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
omurkayracakir Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 356 Çözümler 3 25 Aralık 2022 #3 Bluetooth USB'leri var. Onlardan alabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Mbappee Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 711 Çözümler 2 Yer Denizli 25 Aralık 2022 #4 Yrxqua dedi: Aynı ürünü kullanıyorum kendi 4.5 GHz alıcısı var oradan bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aradığım cevap buydu. Yanında USB dongle ile geliyor değil mi? omurkayracakir dedi: Bluetooth USB'leri var. Onlardan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat almadan bağlama yolu var mı diye merak ettim. @Yrxqua Koldan memnun musun? Analoglarından elin kayıyor mu? Kolun herhangi bir eksisi var mı? Son düzenleme: 25 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
Yrxqua dedi: Aynı ürünü kullanıyorum kendi 4.5 GHz alıcısı var oradan bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aradığım cevap buydu. Yanında USB dongle ile geliyor değil mi? omurkayracakir dedi: Bluetooth USB'leri var. Onlardan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat almadan bağlama yolu var mı diye merak ettim. @Yrxqua Koldan memnun musun? Analoglarından elin kayıyor mu? Kolun herhangi bir eksisi var mı?