Monster laptop alınır mı?

Sıcaklık denince akla 1.moster 2. HP gelir. Lenovo öneririm tek sıkıntı bazen ekran kartı driveri kurulmamış şekilde gönderiyorlar benim arkadaşıma öyle geldi ben kurdum driveri.

i7-11800h i5-11400h kadar ısınmıyor. Zaten hepsinin ömrü termal macun pump-out yapana kadar.

benim arkadaşta var knk zannedersin uçak motoru tamir ediyor. yani bir yerden sonra pc ısınmasın diye fanlar o kadar kuvvetli çalışıyordi kulaklık takmana rağmen fan sesini duyabiliyorsun ve fazlada işe yaramıyor çünkü çok ısınıyor tost ekmeğini ısıtırsın yani en azından. onun dışında arkadaşımın fazla bir sıkıntı çektiğini görmedim

i7-11800h i5-11400h kadar ısınmıyor. Zaten hepsinin ömrü termal macun pump-out yapana kadar.
Tamam da pump out tum laptoplarda olabilir. Arkadaşımda i5-11400h rtx 3050 vardı dediğim gibi servise götürdü sorunu çözdüler şuan.

Sıcaklık denince akla 1.moster 2. HP gelir. Lenovo öneririm tek sıkıntı bazen ekran kartı driveri kurulmamış şekilde gönderiyorlar benim arkadaşıma öyle geldi ben kurdum driveri.

Driverin kurulmamış olması normal değil mi?

Hocam oyunlarda kaç derece oluyor?
Birkaç kez bakmışımdır kaç derece olduğuna. Sebebi ise çok da merak etmiyorum çünkü tahmin edebiliyorum sıcaklığından tehlikeli olup olmadığını. 17.3 ekran kullanmamın çok etkisi var sıcaklığı azaltmada ve oyun oynarken arkasını birkaç cm kaldırıyorum hava giriş-çıkışı kolaylaşsın diye. Sistemde de herhangi bir açık, virüs tutmamaya çalışıyorum. Görebildiğim kadarıyla da yok. Aldığım performans, kalite her şey kusursuz diyebilirim. Tek dezavantajı plastik kasa olması olabilir. Ama o da önemsiz benim için çünkü zaten cihazlarımı dikkatli ve sağlam kullanan biriyim. Kişiden kişiye değişir yani kalitesi.

Tamam da pump out tum laptoplarda olabilir. Arkadaşımda i5-11400h rtx 3050 vardı dediğim gibi servise götürdü sorunu çözdüler şuan.
Tamam ben ne dedim?

Sayıyı örnek verdiğimi idrak edemiyor adam daha. Elimi değdiremediğim makineyi kullanmaya tenezzül etmediğim için kusura bakma hesap makinesi. Ben tecübe ettiğim şeyi anlatıyorum. Buyur sen de anlat.

Casper'dan farklı bir şey yapmadığını anlayamıyosanız benim daha söyleyecek bir şeyim yok. Para verip çekecek olan sizsiniz. Yerli ve milli devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…