Monster laptop alınır mı?

Sayıyı örnek verdiğimi idrak edemiyor adam daha. Elimi değdiremediğim makineyi kullanmaya tenezzül etmediğim için kusura bakma hesap makinesi. Ben tecübe ettiğim şeyi anlatıyorum. Buyur sen de anlat.

Casper'dan farklı bir şey yapmadığını anlayamıyosanız benim daha söyleyecek bir şeyim yok. Para verip çekecek olan sizsiniz. Yerli ve milli devam.
Intel'de 105 dereceye kadar sıkıntı olmuyormuş dediğiniz zaman örnek mi vermiş oluyorsunuz? Eğer örnek verdiyseniz bir an önce şu türkçenizi düzeltin. Ayrıca bende kendi bilgisayarım da ısınma sorunu olmadığını, arkadaşımın laptopunda olan sıcaklık sorununu da servisin hızlıca çözdüğünü anlatmıştım zaten. Onun dışında evet casper ile aynı şeyi yapıyorlar haklısınız "yurt dışından al etiketi bas sat" ama excaliburun monster'dan daha kalitesiz olduğu aşikar.

İki markanın da çoğu modelini kullandım geçmişte hataya düşerek. Bilgisayarlar öyle bir duruma geliyor ki bir zamandan sonra istediğin kadar termal macun değiş temizle yine kurtarmıyor. 2-3 sene öncesinde 200-300 liralık termal pad getirttik yine kurtarmadı. Hem işlemciye hem ekran kartına undervolt yaptık yine 100 derecelerde dolandı. Taşıma sıkıntısı yoksa masaüstü sistem. Yok öğrenciyim vs. diyorsanız bu bilgisayarlardan ısınmama gibi bir şey beklemeyin.

Sayıyı örnek verdiğimi idrak edemiyor adam daha. Elimi değdiremediğim makineyi kullanmaya tenezzül etmediğim için kusura bakma hesap makinesi. Ben tecübe ettiğim şeyi anlatıyorum. Buyur sen de anlat.

Casper'dan farklı bir şey yapmadığını anlayamıyosanız benim daha söyleyecek bir şeyim yok. Para verip çekecek olan sizsiniz. Yerli ve milli devam.

Casper'la aynı şeyi yapıyor idrakta ediyoruz, sonuç? Excalibur da Clevo kasalar kullanıyor ve kullandığı doğru düzgün kasası olan modeli yok, alıncak modeli yok yani doğru düzgün. Monster'in MSI kasa kullandığı modelleride var düzgün olan tongfang kasaları da yerli ve milli diye gitsek Casper Monster onerirdık habire.

İki markanın da çoğu modelini kullandım geçmişte hataya düşerek. Bilgisayarlar öyle bir duruma geliyor ki bir zamandan sonra istediğin kadar termal macun değiş temizle yine kurtarmıyor. 2-3 sene öncesinde 200-300 liralık termal pad getirttik yine kurtarmadı. Hem işlemciye hem ekran kartına undervolt yaptık yine 100 derecelerde dolandı. Taşıma sıkıntısı yoksa masaüstü sistem. Yok öğrenciyim vs. diyorsanız bu bilgisayarlardan ısınmama gibi bir şey beklemeyin.
Yani bende laptop aldığıma pişman oldum malesef. Öğrenciyiz 1 sene sonra üniversite var mantığıyla baktık. Şuan laptopumda render alamıyorum. Monster'da sıkıntı vardır monster bu dedik başka laptopta da denedim ( aynı özellikler asus ) onda da aynı olay var. Bu cihaza 19k vermek yerine 15k ya kasa toplasaydım üniversite zamanında da macbook alırdım diyorum bazen...

Yani bende laptop aldığıma pişman oldum maalesef. Öğrenciyiz 1 sene sonra üniversite var mantığıyla baktık. Şu an laptopumda render alamıyorum. Monster'da sıkıntı vardır Monster bu dedik başka laptopta da denedim ( aynı özellikler ASUS ) onda da aynı olay var. Bu cihaza 19k vermek yerine 15k ya kasa toplasaydım üniversite zamanında da MacBook alırdım diyorum bazen...

Render alıp sıkıntısız kullanan nasıl yapıyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı