Monster laptop alınır mı?

Bütçeniz nedir? Bazı modelleri alınabilir.

28 30 arası

Hocam sana şunu derim ben daha 1 ay önce bunu aldım.

Ve çok memnunum marka hem sana garanti veriyor hem de bakım hizmeti veriyor, şimdi inceledim senin fiyat bütçendeki en mantıklı bilgisayarlardan birisi bunlar bence iyi düşün ama çok aksatma çünkü yine zam gelecek gibi :D

Hocam bu PC kardeşimizin gönderdiklerinden daha kötü hem ekranı 15, 6inç hem de 512 GB bence saçma hem işlemci ve ekran kartı oyunlarda darboğaz yapabilecek tipten önermem yani :D

Laptop almak zorunda mısın?
Evet malesef, üniversite öğrencisiyim sürekli yanımda taşımam gerek

Son düzenleme:
Abra almayın diyoruz.
40. Mesajdan 30'u alma demiş.
Ne alıyorsanız alın ama Monster aldım pişman oldum diye burada konu açmayın 👍

Son düzenleme:
3 yıl Abra A5 v13.4 kullandım garanti ve laptoptan çok menmundum. Tabii ki birkaç ufak sıkıntı yaşadım ama her zaman ilgili bir şekilde sorunum çözüldü. Ben aldığımda tonfang kasa ve fiyatının uygun olmasına dikkat etmiştim. Şu an ASUS TUF A15 kullanıyorum bunu da uygun fiyattan yakaladığım için aldım ASUS'u alırken Monster laptopların F/P oranı kalmamıştı o yüzden ikinci kez seçmedim.

3 yıl Abra A5 v13.4 kullandım garanti ve laptoptan çok menmundum. Tabii ki birkaç ufak sıkıntı yaşadım ama her zaman ilgili bir şekilde sorunum çözüldü. Ben aldığımda tonfang kasa ve fiyatının uygun olmasına dikkat etmiştim. Şu an ASUS TUF A15 kullanıyorum bunu da uygun fiyattan yakaladığım için aldım ASUS'u alırken Monster laptopların F/P oranı kalmamıştı o yüzden ikinci kez seçmedim.
tonfang kasa kabul edilebilir.
Ama clevo kasa cidden Kabul edilemez tam bir rezalet.
TUF A15lerde ısınma sorununu var diyorlar doğru mu ?

Tonfang kasa kabul edilebilir.
Ama Clevo kasa cidden kabul edilemez tam bir rezalet.
TUF A15'lerde ısınma sorununu var diyorlar doğru mu?

Ben laptopu alırken sıcak çalıştığını biliyordum. 22.700₺ gibi bir fiyata denk geldiği için kaçırmak istemedim o yüzden bilerek aldım. Sıcaklık içinde ASUS kontrol merkezini silerek g-helper isimli programa geçtim oradan sıcaklık ayarınıda 85 derecede sabitledim şu an sıkıntısız kullanıyorum. Genel olarak tavsiye ettiğim bir model.

Son düzenleme:
Ben yıllarca 15.6 kullandım sonra 17.3 alınca sanki cennetteymişim gibi oldum o yüzden herkese öneririm aynı zamanda dediğin gibi artık çoğu oyuna 16 GB RAM yetmiyor 32 GB olsun 5 kuruş fazla olsun.

Neden hocam.

Teknik servis çalışanı olarak konuşayım Monster cihazlarda alındıktan kısa bir süre sonra ortalama 2 yıl içerisinde çipset yanıyor tamiri yapıldıktan sonra en fazla 6 ay dayanır ki çipset tamiri kesin sonuç vermeyebilir garanti hizmetleri çok kötü garantiye yollanmış bir cihaz getirdi müşteri bize cihaz silinmemiş toz içinde bırakılmış üstelik yanlış işlem uygulanmış bunun yanı sıra panel kasaya yapışık silikon bant gibi bir malzeme ile yapıştırmışlar menteşe ayarı yapılacakken ya da başka bir tamir yapılacakken sıkıntı çıkartıyor ya kapağı çıkartacaksın ya da paneli kıracaksın başka seçenek yok kullanılan çipler vesaire hepsi neredeyse fason üretim parçalardan oluşuyor kasası çok da sağlam değil bazı darbelerde kendini direk bırakır ilk aldığınız zamanlarda 2 yıl kadar memnun kalırsınız sonra üzülürsünüz başka tamirci arkadaşlar varsa bana katılacaktırlar şu anlık hatırladıklarım bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı