Monster laptop alınır mı?

Olabilir. Haklı olabilirsiniz. Ancak para çöp etme kavramı bana mantıksız geliyor. Bunları söyleyenler doğru argümanı bile yok. Yorumunuz için teşekkürler.
ben teşekkür ediyorum lakin o paraya veyahut biraz daha üstüne koyup ilerki dönemlerde de performans kaybı olmayan daha uzun ömürlü bir leptop almayı tavsiye ederim

Ya Allah askina soyle, hangi modeli kullandin?

O ne oluyor?
performans testi hocam eğer cihazınıza güveniyorsanız testi yapıp paylaşır mısınız en basit örneği

Eve geçince atarim.

Monster da sorun olmadığı kanisina nereden vardiniz tamam bütün ürünleri sorunlu diyemem ama diğer markalara gore daha fazla arıza verdiği bir gerçek bunu kimse yalanlayamaz.
Evet monster ürünlerinde arıza olma ihtimali daha fazla inkar edemem ama her yerde bu kadar kötülenecek kadar bir durum da yok. Benim yaklaşık 3.5 yıllık laptopumun basit bir arızası oldu ama teknik servis mükemmeldi. Çevremde de çeşitli monster ürünleri kullananlar var ve bir sorun yaşamadılar. Ayrıca monsterın hiç aracılarla uğraşmadan tam bir resmi ürün desteği var.

Ama dediğim gibi yine fiyata bakar bu iş. Şuan mesela artık monster çok pahalı oldu, tavsiye etmem.

Ya kardeşim Monster'dan sponsorluk falan mı aldın kendi markan olsa bu kadar savunmaz insan ya.

Vallahi billahi almadim. Kullandigim ve sorun yasamadigin laptopun markasini savunurum. ASUS da cok guzel mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…