Hocam ben pek anlamıyorum ama ben çok oyun oynarım bu laptop hemen bozulmaz inşallah
Hocam ben pek anlamıyorum ama ben çok oyun oynarım bu laptop hemen bozulmaz inşallah
Vallahi billahi almadim. Kullandigim ve sorun yasamadigin laptopun markasini savunurum. ASUS da cok guzel mesela.
Hocam ben pek anlamıyorum ama ben çok oyun oynarım bu laptop hemen bozulmaz inşallah.
asus rog serisi iyidir o kanaatin üzerinde ilerleyin hocam monsteri boşverinVallahi billahi almadim. Kullandigim ve sorun yasamadigin laptopun markasini savunurum. ASUS da cok guzel mesela.
Rogun R`sini görmedim hocam bir vivobook var elimdeasus rog serisi iyidir o kanaatin üzerinde ilerleyin hocam monsteri boşverin
Bekliyorum cevabi. Ona gore iyi bir sey onerecegim. Bir de minimum ne kadar kullanirsiniz?Ne gibi oyunlar oynarsiniz? Ona gore onerecegim.
Monster'a genel olarak bir ön yargı oluşmuş durumda. Evet, katılıyorum fiyatları gereksiz pahalı, bazı ürünleri sorunlu fakat bir kaç ürününün sorunlu olması genel ürünlerinin hepsinin sorunlu olması anlamına gelmiyor. Yaklaşık 8 yıldır Dell laptop kullanıyordum. Monster'ı bu sene ilk kez kullanmaya başladım. Huma serisinden H5 v4.2 modelini aldım ve gayet memnunum. Hiç bir sorunu yok.Arkadaşlar iyi günler. Benim hiç bilgisayarım olmadı ve ailem bana nihayet PC alacak lise 2 olduğum için. Bana Monster al diyorlar ama ben masaüstü istiyorum. Monster alsam bana uzun süreli gider? Mi çünkü hem üniversite hem de oyunlar için alacağım ve de güzel bir Monster önerebilir misiniz?
Katılıyorum.asus rog serisi iyidir o kanaatin üzerinde ilerleyin hocam monsteri boşverin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.