Monster laptop bakım için servise gönderilmeli mi?

Lordiz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Core™ i5-2500K
Zotac GT 1030 2 GB Ekran Kartı
8gb Ddr3 1600mhz
H61 DDR3 Soket 1155 mATX Anakart
Meslek
Öğrenci
Merhaba, benim Monster laptopum var. Biliyorsunuz ömür boyu bakım hizmeti var. Ben laptopumu ikinci el aldım, sahibi almadan önce bakımlarını 1-2 ay öncesinde yaptığını söyledi.
Ben gene ne olur ne olmaz göndermeyi düşünüyorum. PTM7958SP siparişi verdim, acaba istesem onu sürerler mi? Arayıp sorduğumda MX-4 kullandıklarını söylediler. Ayrıca bataryada hızlı bitiyor gibi 52.514 batarya kapasitesi ama %100 olunca 45.673 gibi bir civarda oluyor gibi. Hem de onun için göndereceğim cihazin daha garantisi var. Yoksa bunun yerine bilgisayarcıda mı bakımlarını yaptırmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde termal macun varsa veya temin edebileceksen kendin yapmanı tavsiye ederim.

PTM7958SP siparişi verdim hocam çoğu bilgisayarlari çizdiklerini söylemis bir de dediğim gibi bataryasını göstereceğim ona göre değişilmesi gerekiyorsa değişsinler.

Öylede yapabilirsiniz sizin kararınız ama servise göndermenizi tavsiye etmem parçası eksik veya kırık geliyor.

Öylede yapabilirsiniz sizin kararınız ama servise göndermenizi tavsiye etmem parçası eksik veya kırık geliyor.

İşte korkumda ondan hocam batarya değişilecekse benim işime gelir açıkçası sonuçta cebimden bir şey çıkmayacak.

Bataryayı bilgisayarcı da değiştirin bence benim Lenovo g50-70 im var bataryası bitince hep bilgisayarcıya götürüp yenisiyle değişirdim.

Bataryayı bilgisayarcı da değiştirin bence benim Lenovo G50-70'im var bataryası bitince hep bilgisayarcıya götürüp yenisiyle değişirdim.

Hocam stajyerim açıkçası pek para vermek istemiyorum bir de bilgisayarcı orijinal bataryamı kullanacak oda var

Monster Tulpar T5 T5 V1.1, V1.2, T5 V1.3 Batarya - Pil Satın Al ...
Notebook Depo · StoktaMonster Tulpar T5 T5 V1.1, V1.2, T5 V1.3 Batarya - Pil Satın Al ...
Notebook Depo · Stokta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı