Monster laptop ekran kartı değişimi yapılır mı?

Melloo_14

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar laptopumda GTX 1650 Ti ekran kartı var ve ben onu yükseltmek istiyorum. Monster servisinde böyle işlem mümkün mü laptopun modeli Abra A5 v16.6.6

Laptoplarda ekran kartı değişimi genellikle üst düzey cihazlarda oluyor. Kart değişimi için mxm slotu gerekiyor ve bu da dediğim gibi genellikle üst düzey laptoplarda oluyor. Türkiye'de anakarttan çipi söküp yapan bilgisayarcılar var ama ne kadar performans verir bilemem ve size yeni bir laptop parası çıkartır. Size önerim bütçeniz varsa monster i satıp daha güncel cihaz almanız.

Servis böyle bir şey yapmaz ve yapılmaz da zaten (imkansız değil ama sağlıklı da değil), BGA türünde çünkü. MXM slotlu cihazlar artık mevcut değil pek, sizin cihazınızda da mevcut değil. Tek çare eGPU olur fakat Thunderbolt yok, o seçenekte gereksiz.

Laptoplarda ekran kartı değişimi genellikle üst düzey cihazlarda oluyor. Kart değişimi için MXM slotu gerekiyor ve bu da dediğim gibi genellikle üst düzey laptoplarda oluyor. Türkiye'de anakarttan çipi söküp yapan bilgisayarcılar var ama ne kadar performans verir bilemem ve size yeni bir laptop parası çıkartır. Size önerim bütçeniz varsa Monster'i satıp daha güncel cihaz almanız.

Monster servisi bu işlemi yapamaz mı?

Çipi söküp yapmayı denemeyin. Onun yerine PCIe portundan başka bir ekran kartı takıp deneyebilirsiniz. Bu işlem için wifi kartınızı sökeceğinizden yanına bir de aparat almanız gerekir. Ama çok masraf çıkar ben söyliyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı