Sakın fanlara hava v.b şey tutma statik elektirikten laptop zarar görür.Arkadaşlar Monster laptop kullanıyorum çok çok aşırı fan sesi var, 2 fan da bozuk ve laptopu soğutmuyor da. Bu sesi fanları çıkararak önleyebilir miyim?
Sakın fanlara hava vb şey tutma statik elektrikten laptop zarar görür.
Fana kurutma makinası gibi çok fazla döndüren bir şey ile hava tutarsan statik elektirik oluşur buda anakartın içinde kalır bilgisayarın felç falan geçirebilir internetten bakabilirsin sen çok fazla tutmamış olabilirsin veya sen yaşamamış olabilirsin ama tehlikeli bir olay kasadada laptop fanındada temizlerken hava tutulmaması sağlıklı olandır dostum iyi akşamlar ve iyi sosyaller dilerim.O nereden çıktı fanıma sürekli hava tutarım süpürgeyle çekerim ıslak mendille silerim daha önce hiçbiri zararını görmedim bunu nereden çıkardığını sormuştum cevap verirsen sevinirim iyi akşamlar dilerim.
Fana kurutma makinesı gibi çok fazla döndüren bir şey ile hava tutarsan statik elektrik oluşur bu da anakartın içinde kalır bilgisayarın felç falan geçirebilir internetten bakabilirsin sen çok fazla tutmamış olabilirsin veya sen yaşamamış olabilirsin ama tehlikeli bir olay kasada da laptop fanındada temizlerken hava tutulmaması sağlıklı olandır dostum iyi akşamlar ve iyi sosyaller dilerim.
Evet sizin dediğiniz daha mantıklı oldu bende sizin demek istediğinizi anlatmak istemiştimde yapamadım.Hava tutmanızda bir sakınca yok sadece fanın dönmemesine dikkat edin bir sorun olmaz
Ben fanı zaten düzenli olarak temizlerdim toz vs ama fanlar direk bozuk
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.