Monster laptop fanları çıkarılabilir mi?

arasz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Monster laptop kullanıyorum çok çok aşırı fan sesi var, 2 fan da bozuk ve laptopu soğutmuyor da. Bu sesi fanları çıkararak önleyebilir miyim?

O nereden çıktı fanıma sürekli hava tutarım süpürgeyle çekerim ıslak mendille silerim daha önce hiçbiri zararını görmedim bunu nereden çıkardığını sormuştum cevap verirsen sevinirim iyi akşamlar dilerim.
Fana kurutma makinası gibi çok fazla döndüren bir şey ile hava tutarsan statik elektirik oluşur buda anakartın içinde kalır bilgisayarın felç falan geçirebilir internetten bakabilirsin sen çok fazla tutmamış olabilirsin veya sen yaşamamış olabilirsin ama tehlikeli bir olay kasadada laptop fanındada temizlerken hava tutulmaması sağlıklı olandır dostum iyi akşamlar ve iyi sosyaller dilerim.

Fana kurutma makinesı gibi çok fazla döndüren bir şey ile hava tutarsan statik elektrik oluşur bu da anakartın içinde kalır bilgisayarın felç falan geçirebilir internetten bakabilirsin sen çok fazla tutmamış olabilirsin veya sen yaşamamış olabilirsin ama tehlikeli bir olay kasada da laptop fanındada temizlerken hava tutulmaması sağlıklı olandır dostum iyi akşamlar ve iyi sosyaller dilerim.

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim bir daha tutmayacağım sana da iyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı