Teknik bir sorun bulunmadığı için Iade'ye uygun değilmiş. Bir de bana haber vermiyorlar ben aramasam cihaz orada bekleyecek öyle. Benden haber bekliyolarmış cihaz değişimini onaylamam için, ben iade istiyorum diyorum adamlar benden değişim onayı vermemi bekliyor.
Ne adamları ne de kendimi uğraştırmak istemiyorum. Bir yandan da süreçle uğraşmak üşendiriyor açıkçası, iade alsalar zarara uğrayan firma değil ben oluyorum ona rağmen reddediyorlar. Satamadıkları stoğu eritmeye çalışıyorlar heralde
Ne adamları ne de kendimi uğraştırmak istemiyorum. Bir yandan da süreçle uğraşmak üşendiriyor açıkçası, iade alsalar zarara uğrayan firma değil ben oluyorum ona rağmen reddediyorlar. Satamadıkları stoku eritmeye çalışıyorlar herhalde
Kesinlikle hocam. Tüketici enayi değil her şeyin farkında da işte uğraşmak istemiyor. THH kararından haksız çıkan satıcılara yaptırım uygulansa siz sormadan ne istiyorsunuz diye arayıp sorarlardı...
Ne adamları ne de kendimi uğraştırmak istemiyorum. Bir yandan da süreçle uğraşmak üşendiriyor açıkçası, iade alsalar zarara uğrayan firma değil ben oluyorum ona rağmen reddediyorlar. Satamadıkları stoku eritmeye çalışıyorlar herhalde.
Konuyu hortlatıcam ama ilginç gelişmeler oldu.
Yaklaşık iki hafta Monster'a iade için tabiri caizse yalvarmama rağmen kabul etmemişlerdi. Cihaz değişiminde ısrar ediyorlardı ve sonunda el mahkum ikna olmuştum. Bu sabah arayıp " iade istemişsiniz dilerseniz iade işlemini başlatalım " dediler ve şaşırdım. Bugün cihaz aksesuarlarını kargoya vereceğim ve ellerine ulaştığında bir hafta içinde ücret iadesini yapacaklarmış.
Muhtemelen geçen iki hafta boyunca sıfır cihaz tedarik etmekte sorun yaşadılar ve iade almaya ikna oldular. Yoksa kara kaşım kara gözümden dolayı ikna olduklarını sanmıyorum, ah bu firmalar yok mu çok sinsiler
Geçmiş olsun olsun hocam, Vatan Bilgisayar'ın bir konusu vardı o da durup dururken bir anda olumlu sonuçlanmış, onca gün peşinden koşuluyor tık yok durup dururken ne oluyor bu firmalara
Geçmiş olsun olsun hocam, Vatan Bilgisayar'ın bir konusu vardı o da durup dururken bir anda olumlu sonuçlanmış, onca gün peşinden koşuluyor tık yok durup dururken ne oluyor bu firmalara
Muhtemelen cihazımın sıfırını tedarik edemediler, veya firmaya daha pahalıya patladığı için iade yi kabul etmişlerdir. Benim durumunu düşünecek halleri yok önce kendi çıkarlarını düşünüyorlar tabi. Neyse ben paramı alayım da daha Monster falan tanımam zaten
İade işi zor. 1 yıl önce alınmış. Ama tüketici mahkemesi üzerinden haklılığını kanıtlayabilirsen (tüm servis belgeleri, ısınma ve performans sorunun ispatı) belki haklı bulunabilirsin.
Onun dışında 1 senelik cihazı hiçbir firma iade almaz. Hadi aldı diyelim faturada yazan parayı sana öderler ki senelik enflasyon ile o aletin TL değeri en azından %100 artmıştır.
Bence yeni cihaz iste en azından cihazını yeniletmiş olursun.