Monster laptop için 2000 TL RAM önerisi

Bütçe
2000

Hasaan0640

Hectopat
Merhaba; monters marka laptopum için RAM almak istiyorum.
16 GB takılı ancak 32 yapmak istiyorum.
Üzerinde takılı RAM'ler de Crucial marka olduğu için bunları seçtim.
Ancak kit mi almalıyım yoksa ayrı ayrı paketlerde mi almak mantıklı, aradaki 500 TL farka değer mi?

1671999010849.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle dost üzerindeki takılı olan ramin cl değeri kaç ve mhzleri kaç muhtemel mhzsi 3200 fakat cl değeri kaç cpu z den öğrenebilirsin.

Merhaba; monters marka laptopum için RAM almak istiyorum.
16 GB takılı ancak 32 yapmak istiyorum.
Üzerinde takılı RAM'ler de Crucial marka olduğu için bunları seçtim.
Ancak kit mi almalıyım yoksa ayrı ayrı paketlerde mi almak mantıklı, aradaki 500 TL farka değer mi?

Eki Görüntüle 1613987

Kit bulabilirseniz kit almanızı öneririm. Bellek üreticileri ve rank değerleri farklı çıkabiliyor.

Öncelikle dost üzerindeki takılı olan ramin cl değeri kaç ve mhzleri kaç muhtemel mhzsi 3200 fakat cl değeri kaç cpu z den öğrenebilirsin.
Ekran görüntüsü 2022-12-25 233952.png

CL değerleri uyumlu, kararsız kaldığım konu kit ve ayrı ayrı paketlerdeki ürünlerde 550 tl gibi bir fark çıkıyor değer mi buna ?

Kit bulabilirseniz kit almanızı öneririm. Bellek üreticileri ve rank değerleri farklı çıkabiliyor.
Kit var ama fiyat farkına değer mi üstündekilerde kit değildir diye düşünüyorum

Dostum 1 x 16 neden alacaksın laptop değil mi seninki ?
Zaten sende 2x8 gb var ram içinde laptopunda iki ram yeri vardir muhtemelen. Senin ramlerin suan 16 olmasina rağmen 2x64 bit diye geciyor yani dual channel 2 tane 8 var icinde... sen 32 yapmak istiyorsan eger 2x 16 gb ramleri alacaksın.

Durumun müsaitse daha düşük cl değeri tercih etmelisin.

Sepette 1 tane dual kit var bi de 2 tane 1x 16 gb var. Aradaki farka değer mi diye düşünüyordum ama dual kit almak daha mantıklı olacak gibi

Vatan bilgisayar iade almaz öyle kolay kolay

Eki Görüntüle 1614034
CL değerleri uyumlu, kararsız kaldığım konu kit ve ayrı ayrı paketlerdeki ürünlerde 550 tl gibi bir fark çıkıyor değer mi buna ?

Kit var ama fiyat farkına değer mi üstündekilerde kit değildir diye düşünüyorum
SPD kısmınızda atabilir misiniz?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı