Aynı şeyi yaşadım. Telefonla aradım. Tam olarak böyle görünüyordu. SSD bozulmuştu. Goodram diye dandik bir SSD takmışlar da o bozuldu. Servise gönderdim Samsung taktılar. Düzeldi.
Aynı şeyi yaşadım. Telefonla aradım. Tam olarak böyle görünüyordu. SSD bozulmuştu. Goodram diye dandik bir SSD takmışlar da o bozuldu. Servise gönderdim Samsung taktılar. Düzeldi.
Konu dışı olacak ama hocam siz o Monster'ı iade edip Tulpar olan modellerden alabiliyor musunuz yapabiliyorsanız yapın çünkü Clevo kasa olanlar bayağı bozuk oluyor.
Konu dışı olacak ama hocam siz o Monster'ı iade edip Tulpar olan modellerden alabiliyor musunuz yapabiliyorsanız yapın çünkü Clevo kasa olanlar bayağı bozuk oluyor.
Tongfang kasa bir Abra ile değiştirmeyi denedim ama aynısını verdiler. Açıkçası Tulpar'da da sorun çıktığı için artık başa gelen çekilir diyorum. Konu sahibi de Clevo kasa kullanıyor mesela ama konu tek Clevo değil. Adamlar doğru düzgün kaliteli bir SSD takmaktan bile aciz. Tulpar, Abra ya da Clevo, Tongfang, MSI ne yapsın? Monster'da iş yok.
Tongfang kasa bir Abra ile değiştirmeyi denedim ama aynısını verdiler. Açıkçası Tulpar'da da sorun çıktığı için artık başa gelen çekilir diyorum. Konu sahibi de Clevo kasa kullanıyor mesela ama konu tek Clevo değil. Adamlar doğru düzgün kaliteli bir SSD takmaktan bile aciz. Tulpar, Abra'ya da Clevo, Tongfang, MSI ne yapsın? Monster'da iş yok.
Default takılı gelen önemli. Satın alırken özelleştirilebiliyor ama ben aldığım zaman o seçenek de yoktu. Sonradan takılacak disk yazmaya başladı. Ben de Samsung ile geliyor sanmıştım. Şu an da biraz sorunlu bir Samsung OEM SSD taktılar. Onu da PC değişirken değiştirmiş oldular fakat aynı model yine aynı sorunu çıkardı. Teşekkürler Monster. D:
Default takılı gelen önemli. Satın alırken özelleştirilebiliyor ama ben aldığım zaman o seçenek de yoktu. Sonradan takılacak disk yazmaya başladı. Ben de Samsung ile geliyor sanmıştım. Şu an da biraz sorunlu bir Samsung OEM SSD taktılar. Onu da PC değişirken değiştirmiş oldular fakat aynı model yine aynı sorunu çıkardı. Teşekkürler Monster. D:
Sen bayağı sorun yaşamışsın benim bataryam şişmişti şimdi 4.ye sişti artık bataryasız kullanıyorum, Tongfang kasa olduğu için ısınma sorunu falan olmuyor ama.