Monster laptop mavi ekran sonrası "no bootable device" hatası

IHaveNoEnemies

Zeptopat
Daha fazla  
Yardım edin devama basınca no bootable device diyor

Fotoğraflar bunlar

Dosya Ekleri

• 20230525_192042.jpg
    158,2 KB · Görüntüleme: 263
  • 20230525_192049.jpg
    157,8 KB · Görüntüleme: 125
  • 20230525_191958.jpg
    140,7 KB · Görüntüleme: 156
  • 20230525_192027.jpg
    183,1 KB · Görüntüleme: 117
  • 20230525_192107.jpg
    154,5 KB · Görüntüleme: 83
BIOS ekranına girip disklerinize bakın. Ön yükleme olarak işletme sisteminin kurulu olduğu diski seçin.

Aynı şeyi yaşadım. Telefonla aradım. Tam olarak böyle görünüyordu. SSD bozulmuştu. Goodram diye dandik bir SSD takmışlar da o bozuldu. Servise gönderdim Samsung taktılar. Düzeldi.

Yani sende de muhtemelen aynı şey oldu.

Konu dışı olacak ama hocam siz o Monster'ı iade edip Tulpar olan modellerden alabiliyor musunuz yapabiliyorsanız yapın çünkü Clevo kasa olanlar bayağı bozuk oluyor.

Konu dışı olacak ama hocam siz o Monster'ı iade edip Tulpar olan modellerden alabiliyor musunuz yapabiliyorsanız yapın çünkü Clevo kasa olanlar bayağı bozuk oluyor.
Tongfang kasa bir Abra ile değiştirmeyi denedim ama aynısını verdiler. Açıkçası Tulpar'da da sorun çıktığı için artık başa gelen çekilir diyorum. Konu sahibi de Clevo kasa kullanıyor mesela ama konu tek Clevo değil. Adamlar doğru düzgün kaliteli bir SSD takmaktan bile aciz. Tulpar, Abra ya da Clevo, Tongfang, MSI ne yapsın? Monster'da iş yok.

BIOS ekranına girip disklerinize bakın. Ön yükleme olarak işletme sisteminin kurulu olduğu diski seçin.
BIOS'a girip boot kısmının resmini atın.
Zaten burası Clevo'nun BIOS menüsü ve boot kısmını atmış. Görmüyor musunuz?

Abim Tulpar kullanıyor SSD Samsung EVO'ydu o yüzden yazdım. Belli ki Tulpar serisine verilen önem Abra'ya verilmiyor.

Abim Tulpar kullanıyor SSD Samsung EVO'ydu o yüzden yazdım. Belli ki Tulpar serisine verilen önem Abra'ya verilmiyor.
Default takılı gelen önemli. Satın alırken özelleştirilebiliyor ama ben aldığım zaman o seçenek de yoktu. Sonradan takılacak disk yazmaya başladı. Ben de Samsung ile geliyor sanmıştım. Şu an da biraz sorunlu bir Samsung OEM SSD taktılar. Onu da PC değişirken değiştirmiş oldular fakat aynı model yine aynı sorunu çıkardı. Teşekkürler Monster. D:

Sen bayağı sorun yaşamışsın benim bataryam şişmişti şimdi 4.ye sişti artık bataryasız kullanıyorum, Tongfang kasa olduğu için ısınma sorunu falan olmuyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…