Monster Laptop Overclock Nasıl Yapılır?

Makaleler
4
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim üzere Monster marka bilgisayarım var ve OC yapmak istiyorum. Control Center üzerinden yaptığımda bilgisayar kasmaya ve otomatik kapanmaya başladı. Düzelttikten sonra bir daha cesaret edemedim. Konuya cidden hakim olanlar yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır maalesef. Oyun içi değerleri attım ama undervolt önerildi onda da performans düşecekmiş.

Sorduğunuz kişi sizinle alay etmiş. Undervolt performans arttırır. Özellikle laptoplarda batarya performansını. Ayrıca sıcaklıklar da düşük olacağından daha stabil çalışacaktır cihaz.
Laptopa O.C yapmanızı önermem. Yapmışsınız ve sorun yaşamışsınız. Hala üstelemenin manası yok. Ekran kartı için MSI Afterburner kullanabilirsin ama dediğim gibi yapma.

Laptopa O.C yapmanızı önermem. Yapmışsınız ve sorun yaşamışsınız. Hala üstelemenin manası yok. Ekran kartı için MSI Afterburner kullanabilirsin ama dediğim gibi yapma.
Performans olarak aşırı az. CSGO gibi bir oyunda yüksek ayarlarda 90-110 FPS arası alıyorum ve ekranım 120Hz. Eğer ihtiyacım olmasa zaten yapmayacaktım.

Performans olarak aşırı az. CSGO gibi bir oyunda yüksek ayarlarda 90-110 FPS arası alıyorum ve ekranım 120Hz. Eğer ihtiyacım olmasa zaten yapmayacaktım.
Aynı sıkıntı bende 'de var. Cs:GO da 80-100 arası fps alıyorum . Ki senin bilgisayarın benimkinden daha iyi olduğunu varsayarsak genel olarak Monster notebooklarda sıkıntı var sanırım.
Bu arada A5 13.4 kullanıyorum. Bu sorunun nedenini bilmiyorum. Bende overclock yapamayı düşünüyorum . Eğer yönetimini bulursan , burada paylaşırsan bana da yardımın dokunur .

Konuyu takibe al, ben de buradan cevap bekliyorum. Servisten daha yeni geldi birazdan almaya gideceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de A5 v13.1 var. Ekran kartına MSI afterburner ile oc yapabilirsiniz. Dramlar +500mhz, çekirdekleri de yaklaşık +250mhz yapabiliyorum ben. Sonrasında güç yetersiz kaldığı için hata veriyor. Ama bu artışın oyunlarda ki etkisi Max 5 FPS oluyor. Yaklaşık 10°C fazladan ısınmaya başlıyor laptop. Ki bende harici soğutucu da var. Çok bir faydası olmuyor açıkçası.

Teşekkürler. Eğer 10 derece artış olacaksa ben hiç yapmayayım. Zatem 97 derece oluyor laptop.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…