Monster Laptop USB'sinde Autorun Yok

NutellaSirke

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, Monster marka notebook aldım ve kurulum yapmam gereken USB'de Autorun not defteri halinde açılmıyor, yardımcı olabilecek bilgili biri var mı? Şimdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye not defteri ile açmaya çalışıyorsun? Autorun.exe yi kastediyorsan açamazsın.

psu.png

autoins dosyasını açabilirsin .ini uzantılı olduğu için. Bir alttaki .exe dosya uzantılı onu farklı programlar aracılığı ile çok zor bir şekilde açarsın, açtıktan sonra da bir işine yaramaz.
Not defteri ile açabileceğin autorun 2 alttaki olan "Kur bilgileri" yazan 1KB lik dosyadır.

Kurulumu normal şekilde açarak çalıştıracaksın. Eğer başlıktaki gibi autorun.exe yoksa upload ederim.

Niye not defteri ile açmaya çalışıyorsun? Autorun.exe yi kastediyorsan açamazsın.

Eki Görüntüle 363284

autoins dosyasını açabilirsin .ini uzantılı olduğu için. Bir alttaki .exe dosya uzantılı onu farklı programlar aracılığı ile çok zor bir şekilde açarsın, açtıktan sonra da bir işine yaramaz.
Not defteri ile açabileceğin autorun 2 alttaki olan "Kur bilgileri" yazan 1KB lik dosyadır.

Kurulumu normal şekilde açarak çalıştıracaksın. Eğer başlıktaki gibi autorun.exe yoksa upload ederim.
Autorun.exe malesef yok
Müsait oldugun bir zamanda upload etmen gerçekten beni mutlu eder Tesekkür ederim ...

Son düzenleme:
autorun.ini dosyasının içindeki herşeyi silip şunları yapıştırın;

[AutoRun]
OPEN=autorun.exe
icon=Monster_Icon.ico,0

Ardından size verdiğim dosyayı direk USB nin içine atın. USB yi çıkartıp takın, tekrar kurmayı deneyin.

İyi günler, bende aynı "Error: Could not find data file" hatası alıyorum çalıştırdığımda. Dosyalar da eksik gözüküyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• ESD-USB (D_) 6.04.2020 16_48_25.png
    ESD-USB (D_) 6.04.2020 16_48_25.png
    18,6 KB · Görüntüleme: 134
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı