Monster Laptop Windows 10 Kurulumu Sonrası Harddisk Görmüyor

Diski taşınabilir USB kıvamına getirmek için dönüştürücü alıp daha sonra başka bir pcye yedekleyip ondan sonra biçimlendirme yapabilirsiniz. Korkmayın verilerinizi kurtarmak için vaktiniz var hala. Ha en fazla biraz uzun sürer bu işlemler.
Harddisk kutularını mı diyorsunuz ?

Bilgisayar açıkken Başlat'a sağ tıklayıp Disk Yönetimi fotoğrafını paylaşır mısınız?
Hocam zar zorda olsa girdim çok kasıyor burada gözükmüyor Harddisk.
154515514293566705405.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir şey buldum ama sizin disk Geçersiz diyor.

Edit: Başka bir forumda yine bu sorunu yaşayan biri Linux ile HDD'ye giriş yapmış, verilerini aldıktan sonra tamamen her şeyi sıfırlamış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Edit: Başka bir forumda yine bu sorunu yaşayan biri Linux ile HDD'ye giriş yapmış, verilerini aldıktan sonra tamamen her şeyi sıfırlamış.

Hocam valla çok sağolun yardımlarınız için.Hiren de Linux var mı acaba ?

Hocam testdiskten HDD mi görebiliyorum ve birkaç dosyayı aldım ama PC bayadır çalışmadığından hatırlamıyorum.Usb den çalıştırabileceğim Linux var mı acaba ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı