i7 10750H işlemci
GTX 1650 Ti ekran kartı
16 GB RAM
Garantim yok şu an bitti uzun süre oldu
Yine de kendi servisine yollayabilirsiniz. Ama benim bildiğim çok yüklü miktar söylüyorlar. Söyledikleri fiyata daha güzel bir laptop alınır. O derece.
i7 10750H işlemci
GTX 1650 Ti ekran kartı
16 GB RAM
Garantim yok şu an bitti uzun süre oldu
O kadar mı ya..Yine de kendi servisine yollayabilirsiniz. Ama benim bildiğim çok yüklü miktar söylüyorlar. Söyledikleri fiyata daha güzel bir laptop alınır. O derece.
dışarıda yaptırmak sorun olur mu acaba yapılabilir mi yaniYine de kendi servisine yollayabilirsiniz. Ama benim bildiğim çok yüklü miktar söylüyorlar. Söyledikleri fiyata daha güzel bir laptop alınır. O derece.
Bu konuda haklısın 3060 ve 11800h bilgisayarımı anakart arızası nedeniyle sevise verdim ve oradaki çalışan eğer anakarttaki sorun çözülmez ise 30 bin liralık bir mebla ile karşılaşabilirsin demişti. Zor günlerdi atlattık en azından.Yine de kendi servisine yollayabilirsiniz. Ama benim bildiğim çok yüklü miktar söylüyorlar. Söyledikleri fiyata daha güzel bir laptop alınır. O derece.
Servise ver sorunu bulsunlar ona göre bir yol çiz kendine sonrasında yaptıramam deyip ürünü geri alabilirsin.dışarıda yaptırmak sorun olur mu acaba yapılabilir mi yani
Ürünü dışarıda yaptırsam nasıl olur acaba?Monster bu ürünleri yaklaşık 3 hatta 4 yıl önce satıyordu diye hatırlıyorum ellerinde bu ekran kartı ve işlemci var mıdır bilinmez.
Biraz araştırma yaptım be işlemcinin intel tarafında fiyatı 435 dolar, ekran kartı için resmi bir fiyat bilgisi bulamadım 130 ila 150 diyorlar inandırıcı gelmedi bu şartları göz önünde bulundurursak farazi olarak 585 dolar yapıyor. En iyisi servise bırakıp onlardan gelecek yanıtı göz önünde bulundurmak kimsenin kesin bir şey söyleyebileceğini sanmıyorum.
Bu konuda haklısın 3060 ve 11800h bilgisayarımı anakart arızası nedeniyle sevise verdim ve oradaki çalışan eğer anakarttaki sorun çözülmez ise 30 bin liralık bir mebla ile karşılaşabilirsin demişti. Zor günlerdi atlattık en azından.
Servise ver sorunu bulsunlar ona göre bir yol çiz kendine sonrasında yaptıramam deyip ürünü geri alabilirsin.
Yani illa serviste yaptırmama gerek yok herhalde şu an maddi dururum 20-30 bin liralara kapalı..Monster bu ürünleri yaklaşık 3 hatta 4 yıl önce satıyordu diye hatırlıyorum ellerinde bu ekran kartı ve işlemci var mıdır bilinmez.
Biraz araştırma yaptım be işlemcinin intel tarafında fiyatı 435 dolar, ekran kartı için resmi bir fiyat bilgisi bulamadım 130 ila 150 diyorlar inandırıcı gelmedi bu şartları göz önünde bulundurursak farazi olarak 585 dolar yapıyor. En iyisi servise bırakıp onlardan gelecek yanıtı göz önünde bulundurmak kimsenin kesin bir şey söyleyebileceğini sanmıyorum.
Bu konuda haklısın 3060 ve 11800h bilgisayarımı anakart arızası nedeniyle sevise verdim ve oradaki çalışan eğer anakarttaki sorun çözülmez ise 30 bin liralık bir mebla ile karşılaşabilirsin demişti. Zor günlerdi atlattık en azından.
Servise ver sorunu bulsunlar ona göre bir yol çiz kendine sonrasında yaptıramam deyip ürünü geri alabilirsin.
Yani umutsuz olmaya gerek yok. Ürünü ben sizin yerinizde olsam servise verir sorunu buldururdum belki basit bir çözüm ile çözülecek bir şey çıkacak bilemeyiz, ortalama bir problem çıksa dışarıda halledilebiliyor ise arayıp tarayıp öyle bir yolda izlenebilir ama genelde bu çözümler uzun vadeli olmuyor alet birkaç ay sonra yine bozuluyor, bunu dışarısı için söylemiyorum sadece monster yapsa da aynı durum geçerli herhangi bir kısa devre sorunu vs oldu ise durum ne yazık ki genelde böyle oluyormuş bende birilerinden böyle duydum kesin emin değilim bu konudaÜrünü dışarıda yaptırsam nasıl olur acaba?
Yani illa serviste yaptırmama gerek yok herhalde şu an maddi dururum 20-30 bin liralara kapalı..
bakayım gündüz bir şekilde monster servisine gönderirim. teşekkür ederim ilginize ve alakanıza.Yani umutsuz olmaya gerek yok. Ürünü ben sizin yerinizde olsam servise verir sorunu buldururdum belki basit bir çözüm ile çözülecek bir şey çıkacak bilemeyiz, ortalama bir problem çıksa dışarıda halledilebiliyor ise arayıp tarayıp öyle bir yolda izlenebilir ama genelde bu çözümler uzun vadeli olmuyor alet birkaç ay sonra yine bozuluyor, bunu dışarısı için söylemiyorum sadece monster yapsa da aynı durum geçerli herhangi bir kısa devre sorunu vs oldu ise durum ne yazık ki genelde böyle oluyormuş bende birilerinden böyle duydum kesin emin değilim bu konuda
20-30 bin liralara gelecek olursak o fiyata para olsa yeni bilgisayar alınır zaten işin sıkıntısı o.
Bakayım gündüz bir şekilde Monster servisine gönderirim. Teşekkür ederim ilginize ve alakanıza.
Sıvı döküldükten sonra cihazı direk kapatıp pil bağlantısını keserek daha sonra da izopropil ya da kontak spreyi ile anakartını yıkasanız muhtemelen sorunsuz çalışırdı. Sıvı muhtemelen ekran kartı çipsetinin ya da beslemelerinin lehimleri arasına girdi ve kısa devreye sebep oldu, cihaz çalıştırılmasa sadece oksitlenmeye sebep olurdu. Yüksek ihtimal servis anakart değişimi diyecek zira yetkili servisler anakart üzerinde reballing gibi işlemler yapmıyorlar, bu durumda son seçenek işi sadece anakart tamir etmek olan bir servise yönelmekte. Onlar anakartta hasarlı kısmı tespit edip donör anakarttan parça aktararak ya da reballing gibi işlemler ile cihazı kurtarabiliyor. Fakat burada da onarımın uzun vadede sağlıklı olup olmadığı soru işareti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.