Monster laptopa Teknosa format atar mı?

Floriva_97

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 5 ay önce aldığım Monster'im çok sorunlar karşılaştı ve en az 3 kere falan servise gitti ve servis süresi 20 gün ve gene bir sorunla karşılaştım. İlk PC açıldığında 10 dk siyah ekran veriyor sonra düzeliyor Görev Yöneticisi falan açılmıyor. Bende CMD'den baktım ERROR740 diye bir hata varmış bir türlü çaresini bulamadım. Sizce Teknosa çalışanları bunu formatlayabilir mi? Bir daha servise göndermek istemiyorum.

Bilmenizi isterim: Garanti süresi içerisinde birden fazla arızalanan ürünün yenisiyle değişimini veya paranızın iadesini de talep edebilirsiniz.

TKHK Madde 56 - Garanti Belgesi:
(3)Tüketici bu Kanunun 11 inci maddesinde belirtilen seçimlik haklarından onarım hakkını kullanmışsa, malın garanti süresi içinde tekrar arızalanması veya tamiri için gereken azami sürenin aşılması veya tamirinin mümkün bulunmadığının anlaşılması hâllerinde 11 inci maddede yer alan diğer seçimlik haklarını kullanabilir. Satıcı tüketicinin talebini reddedemez. Bu talebin yerine getirilmemesi durumunda satıcı, üretici ve ithalatçı müteselsilen sorumludur.

Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun - Madde 11:
(1) Malın ayıplı olduğunun anlaşılması durumunda tüketici;
a) Satılanı geri vermeye hazır olduğunu bildirerek sözleşmeden dönme,
b) Satılanı alıkoyup ayıp oranında satış bedelinden indirim isteme,
c) Aşırı bir masraf gerektirmediği takdirde, bütün masrafları satıcıya ait olmak üzere satılanın ücretsiz onarılmasını isteme,
ç) İmkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme,
seçimlik haklarından birini kullanabilir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür.

Kendinizde format atabilirsiniz. Bence bir daha teknosaya falan gitmeyin. Eğer dayanılmayacak kadar sorun varsa bilgisayarınızda eğer garantisi varsa değişmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı