Monster laptoplarda ısınma sorununa çözüm bulan var mı?

• Konuyu başlatan pA7z
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.127

pA7z

Femtopat
Laptop soğutucularının çok işe yaramadığını biliyorum. Monster kullanan ve ısınma sorununu çözen var mı?

Ek olarak önerebileceğiniz laptop soğutucusu var mı? (Monster T7 17'3” inch)

Herhangi bir soğutucu işe yarıyor, yaramadığını söyleyenler haklı evet dereceyi düşürmüyor ama işe yarıyor.

Soğutucu yerine laptop yükselticileri alabilirsiniz soğutucudan daha ucuzlar ve neredeyse aynı işlevi görüyorlar. Benim kullandığım ürünü bırakıyorum ama 17.3 inç için biraz küçük kalabilir.

Var.

Yükseltici ile kullanıp Control Center uygulamasından özel fan ayarı yapıyorum. Fan sesi rahatsız etmez kulaklık var dersen fanı 60'a gerileyene kadar fulleyebilirsin.

Tozlarını almak sık sık.
Yerden yükseğe koymak.
Laptopun fanlarının çektiği hava miktarından çok hava üflemek.
Klavyeyi sökmek.
Bunları uyguladım zaman zaman.

benimki güçlendirilmiş plastik kasa ama tongfang model. alimunyum olanlar ısınma konusunda daha avantajlı diyorlar doğru mu?

Soğutmak için klavyeyi mi söktünüz hocam
Yok canım sıkıldığı için söktüm. Sonra baktım fan klavye altından da hava çekiyormuş. Öyle kullandım bir süre.

benimki güçlendirilmiş plastik kasa ama tongfang model. alimunyum olanlar ısınma konusunda daha avantajlı diyorlar doğru mu?
Hayır. Sadece ekran arkası alüminyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…