Monster laptopta anakartın üzerindeki 2 çip yanmış

JETTİN ULTİSİ

Hectopat
Monster laptopta anakartın üzerindeki 2 çip yanmış. Çarşıdaki bilgisayarcı bir çip 80 dolar tutar diyor. İkisi toplam 160 dolar ediyor. Teknik servise göndermedim çünkü model eski ve yol biraz fazla. Siz neler düşünüyorsunuz? Ne yapmalıyım?
Abra A5 v12.1
16 GB RAM.
4 GB 1050.
i5 7300HQ.

Monster laptopta anakartın üzerindeki 2 çip yanmış. Çarşıdaki bilgisayarcı bir çip 80 dolar tutar diyor. İkisi toplam 160 dolar ediyor. Teknik servise göndermedim çünkü model eski ve yol biraz fazla. Siz neler düşünüyorsunuz? Ne yapmalıyım?
Abra A5 v12.1
16 GB RAM.
4 GB 1050.
i5 7300HQ.

Ben olsam yaptırmazdım. Çünkü tamir gördümü ne kadar gideceğini bilmiyorsun. 1 haftada gidebilir 1 ayda 1 senede.

Mahalle bilgisayarcısı size 10 liralık şeyi 100 dolara da satar. Sorunu tespit edip kendiniz yapın.

Çipi yanmış cevabı oldukça yetersiz bir veri :) Hangi çipler? Dikkatli olun tamirci profesyonel değilse bilgisayarınızı ziyan etmesin.

Böyle durumlarda kolaya kaçmayın bilgisayarınız o kadar da eski değil. En kötü kargoyla kendi servisine gönderin.

Kendi servisine gonderin , sadece parca fiyatini istiyorlar ve orasi surekli parca temin ettiginden sizin bilgisayarcinizdan daha uyguna aliyor.
Daha uyguna almakla kalmayıp tamir ediyor, bilgisayarcılar daha çok bozuyor.

Mahalle bilgisayarcısı size 10 liralık şeyi 100 dolara da satar. Sorunu tespit edip kendiniz yapın.
Hocam bunlarmış.
WhatsApp Image 2022-09-27 at 15.55.28.jpeg

Abra A5 v12.1
16 GB RAM.
4 GB 1050.
i5 7300HQ.

Monster'ın servisi daha iyi ve uygun olur diye tahmin ediyorum. Benim laptop’un garanti süresi varken anakartı yanmıştı ücretsiz çoğu parça değişmişlerdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı