Monster laptopta düşük FPS

Gorilavcısı45

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Monster laptopumda düşük FPS alıyorum. Laptopu alalı 1 küsur sene oldu. YouTube'deki videolarda aynı sistemde CS:GO'da FPS 150'den aşağı düşmüyor en yüksek ayarlarda fakat benim bilgisayarım 50 FPS'den yukarısını görmüyor. Bütün ayarları yaptım ama hiçbir şey düzelmedi yardımcı olur musunuz? Not: Bu durum diğer oyunlarda da var.

Cihaz nedir?

Sıcaklık durumları nasıl?

Fanları kontrol edin
Ekran Hz ayarlarına bakın 144Hz olsa da 60Hz ayarlı olabilir

Bende de monster leptop var . Control Center dan oyun moduna al eğer oyun modunda ise ofis moduna alıp geri oyun moduna al ben öyle yapıyorum düzeliyor.
Umarım yardımcı olabilimişimdir.

Abra A5 v17.3.4

Harici ekran kullanıyorum hocam 120 Hz'de.

Ekran kartı şuanda boştayken 66 derece, test yapıp atacağım.
Boşta iken 66 derece hiç normal değil. İşlemciyi yükte düşünmek bile istemiyorum. En son ne zaman bakıma gönderdiniz? Termal macun değişimi ve benzeri.

Boşta iken 66 derece hiç normal değil. İşlemciyi yükte düşünmek bile istemiyorum. En son ne zaman bakıma gönderdiniz? Termal macun değişimi ve benzeri.

RAT olabilir mi arkada mining yapıyor olabilir

RAT olabilir mi arkada mining yapıyor olabilir
Sanmıyorum, Monster laptoplarda genellikle böyle. Ama yine de arkadaşımız tarama yapsın veya önemli dosya falan yoksa format atmayı düşünebilir.

Benim ekran kartı boşta 35 derece. Kasam buzdolabı gibi. 9 tane ARGB fan var oyunlarda mesela FH5 Ultra ayarda 60 dereceyi geçmiyor. Acayip bir mühendislik yaptım. Laptop pişmanlıktır al bir desktop bak keyfine araba gibi modifiye et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…