Monster laptopta düşük FPS

Benim ekran kartı boşta 35 derece. Kasam buzdolabı gibi. 9 tane ARGB fan var :D oyunlarda mesela FH5 Ultra ayarda 60 dereceyi geçmiyor. Acayip bir mühendislik yaptım. Laptop pişmanlıktır al bir desktop bak keyfine araba gibi modifiye et.
Hocam haklısınız, masaüstü soğutma konusunda çok çok önde fakat, Arkadaşımız PC önerisi değil, ısınma sorununun çözülmesini istediği için konu açmış. Bazı kişiler okul, iş, veya gezdiği için laptop alıyorlar zaten.

Monster zaten bakım falan yapıyor bedava, gönderin gitsin temizlik macun değişimi falan. 1 senede içi tozlanıp macunu kurumuştur.
Ondan şüpheleniyorum hocam, CS'de 88 derece hocam.

Ayrıca fpsde dalgalanma oluyor her oyunda hocam nasıl çözeriz bunu ?

Benim ekran kartı boşta 35 derece. Kasam buzdolabı gibi. 9 tane ARGB fan var :D oyunlarda mesela FH5 Ultra ayarda 60 dereceyi geçmiyor. Acayip bir mühendislik yaptım. Laptop pişmanlıktır al bir desktop bak keyfine araba gibi modifiye et.
Bunu yapmak istediğimi aileme belirttim ama olumsuz yanıt aldım. Zaten ailem yüzünden laptop aldım.

Ondan şüpheleniyorum hocam, CS'de 88 derece hocam.

Ayrıca fpsde dalgalanma oluyor her oyunda hocam nasıl çözeriz bunu ?

Bunu yapmak istediğimi aileme belirttim ama olumsuz yanıt aldım. Zaten ailem yüzünden laptop aldım.
FPS de dalgalanmalar sıcaklıktan dolayı oluyor hocam. işlemci kendisi kısıyor ısındığı için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı