Monster Markut M7 V4.1 klavye cızırtı sesi

Egmsezr

Femtopat
Daha fazla  
Yakın zamanda almış olduğum dizüstü bilgisayarımda Blender programını kullanırken ekrandaki objeyi (basit bir küp) hareket ettirdiğimde dizüstü bilgisayarımın klavyesinden net şekilde duyulabilecek bir cızırtı sesi geliyor. Tamamen donanımsal kaynaklı bir ses, bu normal mi? Ekran kartım NVIDIA Quadro RTX 3000. Ayrıca laptop şarja takılı değilken en basit oyunların bile (CS:GO, Valorant vb.) FPS 20-40 bandında geziyor, bu da normal midir? Teşekkürler.

Bilgisayar: Monster Markut M7 V4.1, ayrıca iade etmem hala mümkün. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda almış olduğum dizüstü bilgisayarımda Blender programını kullanırken ekrandaki objeyi (basit bir küp) hareket ettirdiğimde dizüstü bilgisayarımın klavyesinden net şekilde duyulabilecek bir cızırtı sesi geliyor. Tamamen donanımsal kaynaklı bir ses, bu normal mi? Ekran kartım NVIDIA Quadro RTX 3000. Ayrıca laptop şarja takılı değilken en basit oyunların bile (CS:GO, Valorant vb.) FPS 20-40 bandında geziyor, bu da normal midir? Teşekkürler.

Bilgisayar: Monster Markut M7 V4.1, ayrıca iade etmem hala mümkün. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Servise gönderin. Mümkünse iade edin.

Benim cihazımdan da cızırtı sesi geliyordu, SSD'den geldiğini öğrendim. Eğer SSD varsa ondan da geliyor olabilir belki. (normal bir durummuş)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı