Monster mı? Casper mı?

Bütçe
Yaklaşık 10 bin
Klişe olacak ama hiçbiri değil. Monster alırdım ikisi de mecbursa. İkisi de berbat ama.

Şunu bir adet daha 8 GB RAM alarak alın.

Arkadaşımda bunun aynısı var, indirimde 6kya kadar düştü. Üzerine biraz para ekledi ve 512'ye çıkardı SSD'yi. RAM duruyor.

Şunu söyleyebilirim mükemmel bir sistem ısınma ve kasma problemi yok RAM'i de 16'ya çıkardın mı miss.

Hangisi daha iyi? Kimsenin ikisi de değil demesini istemiyorum hangisi daha iyi ise ona göre yorum yapın, şimdiden teşekkürler.

Nerede oturuyorsun onu bilmiyorum ama kadıköydeki teknik servislerin önü tıklım tıklım laptopu bozmamaya dikkat et zaten başka bir şehirde otursan bile laptop bozulunca ya ankaraya ya İstanbul'a getirirler sonra yollarlar.

Ben Casper kullanıyorum alınacaksa ucuza bulunup sadece Excalibur serisi alınabilir Nirvana falan bildiğim kadarıyla fiyatını haketmeyecek kadar kötü Excalibur ise soğutma vs. anlamında gayet tatmin edici ama eğer bütçe sınırı yoksa veya Max 13-15 civarları ise MSI, ASUS gibi markalara yönelmek daha mantıklıdır şahsi fikrim.

Düzenleme : Bütçenizi yeni gördüm ben kullandığım ve memnun olduğumdan dolayı Casper öneririm, Monster kullanmadım yorum yapamayacağım o yönde.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı