Monster mı Excalibur mu?

AKU17

Decapat
Merhabalar. Monster Abra A7 V12.1.5 alacaktım ancak stokların uzun süredir yenilenmemesi ve okulun başlayacak olması sebebiyle yeni PC arayışlarına girdim bende. Diğer PC'lere nazaran fiyat performans olarak en iyi Monster ve Excalibur var ancak kime sorsa. Casper'dan uzak dur diyor o yüzden emin olamadim. Sizce ne yapmaliyım. PC'lerin özellikleri;
Monster Abra A7 V12.1.5;
i5 10. Nesil
16 GB DDR4 RAM
4 GB NVIDIA GeForce GTX 1650 ekran karti
1tbhdd + 500GB SSD (SSD okuma 1700 yazma 940)
17.3" ekran
Casper Excalibur G770;
i5 10. Nesil
16 GB DDR4 RAM
4GN NVIDIA GeForce GTX 1650 ekran karti
1TB HDD + 240GB SSD (SSD okuma yazma hizi yazmıyor özellikle4'de o yüzden bilmiyorum)
15.6" ekran
Aslında özellikleri tamamen aynı ancak neden bilmiyorum Casper yerine bekle. Monster al diyen daha çok insan var o yüzden size sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alibaba'da satılan isimsiz dizüstü bilgisayara yapıştırılmış iki farklı marka. Alternatif olarak kaliteli bir marka bulursan senin için daha iyi olur.
8000 tl fiyat bandında bu özelliklerde bilgisayar bulamadım ne yazık ki. (Hp ve asus almak istemiyorum diğer markalarda min 9.5k dan başlıyor)
Aynen haklısın kaliteli markalar mecbur biraz daha pahalı oluyor. bence paranızı biraz daha biriktirip Msi almanızı tavsiye ederim.
Lenovo almayı düşünüyordum en yakın o vardı ancak 5 gün sonra dersler başlayacağı için aciliyete kaldı durum ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…