Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.816 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #31 Kanuni0 dedi: Dostum kullandıktan sonra artılarını ve eksilerini yazabilir misiniz? Bende almayı düşünüyorum çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... YT'den incelemelere bakabilirsin genelde normal kullanicilar cok anlamaz detayli incelemelere bakin YT'de ya da varsa rehber tarzi oraya bak. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2024
Kanuni0 dedi: Dostum kullandıktan sonra artılarını ve eksilerini yazabilir misiniz? Bende almayı düşünüyorum çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... YT'den incelemelere bakabilirsin genelde normal kullanicilar cok anlamaz detayli incelemelere bakin YT'de ya da varsa rehber tarzi oraya bak.
LypherX Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #32 Kanuni0 dedi: Dostum kullandıktan sonra artılarını ve eksilerini yazabilir misiniz? Bende almayı düşünüyorum çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... Laptopun fan sesi çok az video falan izlerken gram ses gelmiyor fanlarının fakat benim sevmedigim bir eksisi var o da kesinlikle monitörün kalitesi, renkleri hiç canlı degil doygunluk ayarı yapmama ragmen hiç güzel degil ekranı.
Kanuni0 dedi: Dostum kullandıktan sonra artılarını ve eksilerini yazabilir misiniz? Bende almayı düşünüyorum çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... Laptopun fan sesi çok az video falan izlerken gram ses gelmiyor fanlarının fakat benim sevmedigim bir eksisi var o da kesinlikle monitörün kalitesi, renkleri hiç canlı degil doygunluk ayarı yapmama ragmen hiç güzel degil ekranı.