Monster mi Excalibur mu?

Gerek yoktu böyle uzun konuşmaya

Neden beğenmem işareti attınız orada demişim ikisi de değil illa ikisi arasında kaldıysa Monster demişim burada neyi beğenmediniz anlamış değilim.

Dostum ben zaten Casper alsın demiyorum ki. Benim yaşadığım sorunları söyledim hatta sorun değil sıcaklıkla Casper artık bütünleşmiş birbirlerinden kopamıyorlar. 2K çözünürlükte 85 dereceleri görüyordum. Çok sıcak değil ama o an ki fan sesini duysan kafayı yersin. Ben geçen sene 34K verip aldım üst modellere bütçem yetmiyordu. Şu an olsa alır mıyım pek sanmam ya.

Neden beğenmem işareti attınız orada demişim ikisi de değil illa ikisi arasında kaldıysa Monster demişim burada neyi beğenmediniz anlamış değilim.
Nitro öneriyorum ben sen bana burada Monster'ı tercih ediyorum diyorsun.
Monster Abra inceledim ben arkadaşımdan alıp, alt ızgarası kötüydü ve clevo kasa olduğundan Gpu prochot yiyordu. Clevo olduğu için şaşırtıcı değil ama tercih edilebilir gelmedi.

İşte aynı şeyi söylüyoruz. G870'in fanları maksimum 5000 RPM çalışır senin cihazın daha fazla RPM çalışması lazım çünkü onların ekran kartı daha kuvvetli işlemcileri vs. haliyle daha gürültülü çalışması normal. Anladım niyetin iyi, konu sahibi de sormuş sana o yüzden bir şey demeyeceğim ama işin kısa özeti Casper ve Monster değil, LOQ, Nitro 16, Nitro 5, TUF A15 falan tercih etse çok daha mantıklı olması.

Biraz geç döndüm kusura bakma, bende senin dediğini diyecektim. G870'lerde maalesef o yok. UV sizin laptoplarda çok işe yarar nasılsa HX işlemci. 4060 varmış bir de o komik geldi. Bende de 4060 var ben G911'in 4060'lı olanının olduğunu bile unutmuşum.

Son düzenleme:

Aslında şarj problemi olmasa ciddili çok ön yargılı değilim bunlara. UV yaptıktan sonra sesi de azaldı. Şarjda ve gün içerisinde uzun süre kullanımda sorun yaşatmıyor.

G911 ile G870'in alakası pek yok bence.

Casper'ın en donanımlı ama en pahalı kasasıda o. En berbat kasası da G770.
o berbat kasada bende işte. ama genede mükemmel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…