Monster mi? Yoksa Asus Toplama Sistem mi?

Benim bulduğum sistem güzel olmayabilir.Bir de sizce AMD mi?İntel mi?Çünkü ona göre toplayacağım.Benim arkadaşlarım oyun için AMD diyor ama siz ne düşünüyorsunuz?

Benim bulduğum sistem güzel olmayabilir.Bir de sizce AMD mi?İntel mi?Çünkü ona göre toplayacağım.Benim arkadaşlarım oyun için AMD diyor ama siz ne düşünüyorsunuz?
Bu soru saçma bir soru bence çünkü AMD' nin bir modeli iyidir, İntel' in bir modeli iyidir.

Klavye mouse çıkarsak onun yerine 1060 6GB koysak olur mu acaba?
Bu soru saçma bir soru bence çünkü AMD' nin bir modeli iyidir, İntel' in bir modeli iyidir.
AMD' nin hangi modelini önerirsiniz?

Klavye mouse çıkarsak onun yerine 1060 6GB koysak olur mu acaba?
3 GB ile 6 GB arasında performans farkı neredeyse yok. Zaten 6 GB gibi devasa bir rakam isteyen oyun çıkmadı.

Ama ileriye dönük olarak daha iyi olmaz mı?Çünkü ben bu sistemi 3-4 yıl kullanacağım.
Klavye mouse kalitesiz olunca rahat oynayabileceğinizi düşünüyorsanız alabilirsiniz. Bence 3GB fazlasıyla işinizi görür. 1060 3GB olmasına rağmen performansıyla o açığını rahatça kapatıyor.

GTX 1060 modelinin kaç yıl gideceği sana bağlı. Oyunların çözünürlükleri sıkıntı etmezsen, bana oyunu açsın yeter dersen, uzun yıllar kullanırsın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı