Monster mi? Yoksa Asus Toplama Sistem mi?

Coğu arkadaşın 1060 3GB yapmasının nedeni 1060 3GB'nin bariz daha iyi olmasıdır. Bilgisayarın ekran kartı belleğinin yetersiz gelmesi durumunda normal bellekten kullanması gibi bir durum var acaba size 3GB'nin yetersiz olacağını söyleyenler biliyor mu.

Özellik olarak falan değerlendirmiyorum ama oyun için olacaksa kesin ama kesin masaüstü seçimi yap çok laptopla uğraştım hem oyun hem mobil olur diye ama olmuyor masaüstüne geçtim rahat ettim.

Kasayı fiyatı düşürmek istersen Bununla değiştirebilirsin ve monitör sana kalmış.

indir.png

Ben alacağım bilgisayarı buldum da 1060 3GB Aliexpress'te 1500-1600 arası satılıyor oradan almak mantıklı mı?
Gelirken %20 vergi alıyor. Yani 1900 TL olur sistem. Fakat çine donanım konusunda güvenme.

O masaüstü sistemin indiriminin bitmesine 5 saaten az bir süre kalmış.
Sürekli aynısını söylüyorlar. Ya kampanya uzuyor ya da 50₺ civarı oynuyor.

Bugün bir tane daha sistem buldum:Sinerji Neon-R-GTX1050ti (Asus) Ryzen 3 1200/8 GB/1 TB/GTX1050ti
Siz toplayabilirseniz bütçem 4600 tl monitörlü olması iyi olur 1060 3GB yerine 1050ti koyarsanız daha iyi olur
Pek toplamayı bilmiyorum ama sanırım bu fiyata 1060 3GB 16GB RAM toplanabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı