Monster MS-16GC/MSI GE60 20E macOS Sierra Takılma Sorunu

karakaya_o

Hectopat
Merhaba,

Sierra kurulumunu tamamladım. Intel ekran kartını da başarılı bir şekilde tanıttım. Fakat sistem SSD'ye kurulu olmasına rağmen bir ağırlık söz konusu. Ağırlıktan kastım, bir uygulamaya girerken animasyonların takılıyormuş gibi olması, Safari'de yeni sekme açarken oluşan hafif takılmalar, genel olarak böyle bir durum. Ekran kartı 1536MB olarak görünüyor. Yani yanılmıyorsam görüyor şuan sistem. Daha önce Mavericks kurmuştum bu tarz bir sorunla karşılaşmıyordum. Acaba HD4600 yetersiz mi geliyor? Imaj olarak ise hem Technopat'ta ki imajı hem de farklı bir imajı kullandım. İkisinde de aynı durum var. Kaçırdığım birşey olabilir mi?

Biraz daha yeni sürüm kext'ler çıkmış. Ekran kartı için kurduklarını sil ve rebuild caches yap.
Sonra ise bunu indir https://bitbucket.org/RehabMan/os-x-fake-pci-id/downloads/RehabMan-FakePCIID-2017-0109.zip
FakePCIID Kext, FakePCIID_HD4600_HD4400.kext, FakePCIID_Intel_HD_Graphics.kext S/L/E kurun.
Sierra kullanıyorsan fake id 0x04128086 olarak girin girmediyseniz. Ig-platform id var ise kaldırın ayrıca. Sonra sistemi test edin.
Sitem açılmaz ise Ig-platroform id 0x0a260006 bu şekilde ekleyin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı