240Hz modeli 20000 lira...
Çok pahalı.
144Hz modelde, MUX'lu cihazı mantıksız kılıyor.
Monster ilk çıkardığında pahalı olur alacak arkadaşlar beklesin 240Hz modeline az 1000/1500 lira indirim gelecektir.
Ama harika olmuş tebrik etmek gerekli, biraz indirim olsa çok güzel olur.
Monster böyle maalesef. Cihazı sattıktan sonra doğru düzgün yazılım desteği de vermiyorlar. Şimdi windows 11 çıkacak, driverlar için destek sağlamazlarsa büyük rezillik olur. Mavi ekran hatalarıyla uğraşırsınız.
Monster böyle maalesef. Cihazı sattıktan sonra doğru düzgün yazılım desteği de vermiyorlar. Şimdi windows 11 çıkacak, driverlar için destek sağlamazlarsa büyük rezillik olur. Mavi ekran hatalarıyla uğraşırsınız.
Ekranı kötü (%62.5 sRGB), MUX yok, kamerası yok.
Monster'ın kasa kalitesi bir tık daha iyi. Ekranı daha iyi (%100 sRGB / 240Hz), soğutması daha iyi. MUX var. Çift kanal RAM var. Çok daha iyi servisi var.
Bu paraya Monster değil, Monster servisli MSI alıyorsunuz.
Ekranı hakkında bilgi bulamadım ama bir yerde %100 sRGB gördüm. 240 Hz olmasa da olur, 144 yeterli şahsen. 144 Hz'de MUX olup olmaması da aşırı fark etmeyecek.
Ekran %100 sRGB ise ROG alırım bu paraya. Hem daha ucuz, hem ROG, hem de R9 5900HX var.
Ekranı hakkında bilgi bulamadım ama bir yerde %100 sRGB gördüm. 240 Hz olmasa da olur, 144 yeterli şahsen. 144 Hz'de MUX olup olmaması da aşırı fark etmeyecek.
Ekran %100 sRGB ise ROG alırım bu paraya. Hem daha ucuz, hem ROG, hem de R9 5900HX var.