Monster MSI kasası kullanmaya geri mi döndü?

GP76 alüminyum, STRIX plastik. ROG'un ekran kötü, küçük, ve MUX yok. Perkey gibi ekstra detaylarda var MSI'da.

Aynı fikirdeyim.

GP76 alüminyum, STRIX plastik. ROG'un ekran kötü, küçük, ve MUX yok. Perkey gibi ekstra detaylarda var MSI'da.

Aynı fikirdeyim.

Hocam sordunuz mu monstera.
Monstera instagramdan mesaj atmıştım dün görüldü atıp cevap yazmadılar. Msi en azından dönüş yapmıştı mesajıma

Monstera instagramdan mesaj atmıştım dün görüldü atıp cevap yazmadılar. Msi en azından dönüş yapmıştı mesajıma
Monster böyle maalesef. Cihazı sattıktan sonra doğru düzgün yazılım desteği de vermiyorlar. Şimdi windows 11 çıkacak, driverlar için destek sağlamazlarsa büyük rezillik olur. Mavi ekran hatalarıyla uğraşırsınız.

O yüzden fazla verip msi almak daha mantıklı geliyor. Satana kadar herşeyi yapıp sattıktan sonra uğraştıracaksa ucuz diye hiç bulaşmamak lazım

Bir Monster'dan görüldü yemediğimiz kaldı...

Ekranı hakkında bilgi bulamadım ama bir yerde %100 sRGB gördüm. 240 Hz olmasa da olur, 144 yeterli şahsen. 144 Hz'de MUX olup olmaması da aşırı fark etmeyecek.
Ekran %100 sRGB ise ROG alırım bu paraya. Hem daha ucuz, hem ROG, hem de R9 5900HX var.

Açıkcası ben World Of Thanks ve cities skylines dışında pek oyun oynamıyorum onların dışında da bikaç oyun için bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…