Monster MSI kasası kullanmaya geri mi döndü?

GP76 alüminyum, STRIX plastik. ROG'un ekran kötü, küçük, ve MUX yok. Perkey gibi ekstra detaylarda var MSI'da.

240Hz modeli 20000 lira...
Çok pahalı.
144Hz modelde, MUX'lu cihazı mantıksız kılıyor.
Monster ilk çıkardığında pahalı olur alacak arkadaşlar beklesin 240Hz modeline az 1000/1500 lira indirim gelecektir.
Ama harika olmuş tebrik etmek gerekli, biraz indirim olsa çok güzel olur.

Aynı fikirdeyim.

GP76 alüminyum, STRIX plastik. ROG'un ekran kötü, küçük, ve MUX yok. Perkey gibi ekstra detaylarda var MSI'da.

Aynı fikirdeyim.

Hocam sordunuz mu monstera.
Monstera instagramdan mesaj atmıştım dün görüldü atıp cevap yazmadılar. Msi en azından dönüş yapmıştı mesajıma 🙂

Monstera instagramdan mesaj atmıştım dün görüldü atıp cevap yazmadılar. Msi en azından dönüş yapmıştı mesajıma 🙂
Monster böyle maalesef. Cihazı sattıktan sonra doğru düzgün yazılım desteği de vermiyorlar. Şimdi windows 11 çıkacak, driverlar için destek sağlamazlarsa büyük rezillik olur. Mavi ekran hatalarıyla uğraşırsınız.

Monster böyle maalesef. Cihazı sattıktan sonra doğru düzgün yazılım desteği de vermiyorlar. Şimdi windows 11 çıkacak, driverlar için destek sağlamazlarsa büyük rezillik olur. Mavi ekran hatalarıyla uğraşırsınız.
O yüzden fazla verip msi almak daha mantıklı geliyor. Satana kadar herşeyi yapıp sattıktan sonra uğraştıracaksa ucuz diye hiç bulaşmamak lazım

Bir Monster'dan görüldü yemediğimiz kaldı...
🥲
Ekranı kötü (%62.5 sRGB), MUX yok, kamerası yok.
Monster'ın kasa kalitesi bir tık daha iyi. Ekranı daha iyi (%100 sRGB / 240Hz), soğutması daha iyi. MUX var. Çift kanal RAM var. Çok daha iyi servisi var.
Bu paraya Monster değil, Monster servisli MSI alıyorsunuz.
Ekranı hakkında bilgi bulamadım ama bir yerde %100 sRGB gördüm. 240 Hz olmasa da olur, 144 yeterli şahsen. 144 Hz'de MUX olup olmaması da aşırı fark etmeyecek.
Ekran %100 sRGB ise ROG alırım bu paraya. Hem daha ucuz, hem ROG, hem de R9 5900HX var.

Bir Monster'dan görüldü yemediğimiz kaldı...
🥲

Ekranı hakkında bilgi bulamadım ama bir yerde %100 sRGB gördüm. 240 Hz olmasa da olur, 144 yeterli şahsen. 144 Hz'de MUX olup olmaması da aşırı fark etmeyecek.
Ekran %100 sRGB ise ROG alırım bu paraya. Hem daha ucuz, hem ROG, hem de R9 5900HX var.
Açıkcası ben World Of Thanks ve cities skylines dışında pek oyun oynamıyorum onların dışında da bikaç oyun için bakıyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı