Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 5 Ocak 2021 #21 Axii dedi: Clevo şasi bulunduğu için alınmaz. Gerçekten kalitesiz GameGaraj veya MSI'ın yanına yaklaşamaz. Fiyat performans oranı iyi değil bana göre. Genişletmek için tıkla... 7000 gibi bir bütçeye tercih edilebilir belki ama 10000 ve üzeri gibi bir bütçeye alınmaz. Hele ki Abra serisi tam bir fiyasko. Tulparın v19 modeli bir tık daha iyi.
Axii dedi: Clevo şasi bulunduğu için alınmaz. Gerçekten kalitesiz GameGaraj veya MSI'ın yanına yaklaşamaz. Fiyat performans oranı iyi değil bana göre. Genişletmek için tıkla... 7000 gibi bir bütçeye tercih edilebilir belki ama 10000 ve üzeri gibi bir bütçeye alınmaz. Hele ki Abra serisi tam bir fiyasko. Tulparın v19 modeli bir tık daha iyi.
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 5 Ocak 2021 #22 Yehetto dedi: Kesinlikle yanlış. Birkaç pahalı modeli hariç kasaları plastikten ibaret. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle, Abra ve Tulpar modellerinin genellikle hissiyatı çok kötü.
Yehetto dedi: Kesinlikle yanlış. Birkaç pahalı modeli hariç kasaları plastikten ibaret. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle, Abra ve Tulpar modellerinin genellikle hissiyatı çok kötü.
Anilkyae Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.782 Makaleler 9 Çözümler 39 Yer Japonya/Nagoya Daha fazla Sistem Özellikleri -Ryzen 5 7500F -Biostar B650MP-E PRO -Crucial Pro 2x16GB DDR5 5600MHz -Netac NV3000 1TB -Crucial P3 1TB -Darkflash AIGO DS900 ATX 750Watt +80 Bronze -Asus TUF VG27AQ1 -Fenvi AX1800 MT7921 -Ajazz AK820PRO -Sharkoon Light 2 100 -Havit Fuxi H3 -Helixsun 70x30 -Xiaomi AC1200 -Viko yonca plus beyaz -Viko Multi-Let 6'lı priz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2021 #23 Asdasgudas dedi: Monster ben önceden çok önerirdim. Ta ki arkadaşım 2. ayında anakartını yakıp bunun neyi bozulmuş bak bakem bir şuna! Diyene kadar. Genişletmek için tıkla... Ben burada Monster notebook alacağım demedim artılarını eksilerini saydın. Yehetto dedi: Kesinlikle yanlış. Birkaç pahalı modeli hariç kasaları plastikten ibaret. Genişletmek için tıkla... Zaten bazı modeller için.
Asdasgudas dedi: Monster ben önceden çok önerirdim. Ta ki arkadaşım 2. ayında anakartını yakıp bunun neyi bozulmuş bak bakem bir şuna! Diyene kadar. Genişletmek için tıkla... Ben burada Monster notebook alacağım demedim artılarını eksilerini saydın. Yehetto dedi: Kesinlikle yanlış. Birkaç pahalı modeli hariç kasaları plastikten ibaret. Genişletmek için tıkla... Zaten bazı modeller için.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 5 Ocak 2021 #24 Silinen üye dedi: Ben burada Monster notebook alacağım demedim artılarını eksilerini saydın. Zaten bazı modeller için. Genişletmek için tıkla... Hocam ısınma sorunu için nasıl bir örnek verebilirim?
Silinen üye dedi: Ben burada Monster notebook alacağım demedim artılarını eksilerini saydın. Zaten bazı modeller için. Genişletmek için tıkla... Hocam ısınma sorunu için nasıl bir örnek verebilirim?