Monster Nereden Alınır?

Daha fazla  
Monster laptop almak istiyorum internetten almaya güvenemiyorum. Teknosa, vatanbilgisayara gibi kuruluşların sitelerine baktım ürün yok bu gibi kuruluşlardan almam mümkün mü yoksa illa internet sitesinden almam mı lazım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternete güvenmeme sebebiniz nedir ? 3 yıldır internet üzerinden alışveriş yapıyorum hiçbir sorun çıkmadı internet üzerinden veya monster İstanbul şubesinden alabilirsiniz.

Monster' ın bildiğim sadece İstanbul/Kadıköy de şubesi var Fokus Bilgisayar adında gidebilirsen oradan alabilirsin ürünü veya diğer ürünleri de görme şansın olur.

Kardeşim resmi sitesi olmayacakta ney güvenli olacak. Rahatlıkla alabilirsiniz. Adamların o kadar alıcısı var. Onlarda sorun yokta sende mi olacak. İyi Sosyaller. :)

Resmi sitesinden hiç almadım ama kapıda ödeme seçeneğiyle beraber 1 aya kadar alcam. Bence güvenebilirsin korkma sıkıntı olmaz.

sağ olun teşekkür ederim yardımlarınız için 2 -3 kadar nasipse alacağım ya saten ben güveniyorum aile de problem var böyle şeylerden pek anlamıyorlar da benimde kafamı karıştırdılar ondan bir sorayım bilgi alayım dedim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı