Monster Notebook abartıldığı kadar ısınıyor mu?

Ben en son 7700HQ olan modelini almıştım biraz garibandı ama her oyunu oynatıyordu o zamanlar ısınmıyordu bu işin sadece marka ile de çok alakası yok 12. nesli hangi marka hakkını vererek soğutabildi ? Premium markalar 12. nesil yüzünden sıvı metal 4 fanlı tamamen metal kasalara geçmek zorunda kaldılar bunlar elbette Monster'da olmayan teknolojiler. Ne kadar ekmek o kadar köfte biraz desteklemek gerekiyor özellikle yükseltici çok önemli altı bomboş olacak bilgisayarın.

Ya da benim gibi AMD alacaksınız. 17" kasada AMD 6. nesil ve dahili ekran kartı ile 60FPs 1080P Witcher 3 bile oynuyorsun ısınma derdi vesaire yok stres testinde 75-80 oyunlarda 55-58 dolaylarında takılıyor. Çok verimli bir seri. Tabi Alienware kalitesi de burada bir etken. Üzerine bir de satın aldığımda NT-H1 ile repaste yapıp yükseltici stand üzerine koydum makinayı Kasa zaten tamamen magnezyum ve aluminyum şu an buz gibi çalışıyor.

pm3ioiq35sfa1.png
 
Ben en son 7700HQ olan modelini almıştım biraz garibandı ama her oyunu oynatıyordu o zamanlar ısınmıyordu bu işin sadece marka ile de çok alakası yok 12. nesli hangi marka hakkını vererek soğutabildi? Premium markalar 12. nesil yüzünden sıvı metal 4 fanlı tamamen metal kasalara geçmek zorunda kaldılar bunlar elbette Monster'da olmayan teknolojiler. Ne kadar ekmek o kadar köfte biraz desteklemek gerekiyor özellikle yükseltici çok önemli altı bomboş olacak bilgisayarın.

Ya da benim gibi AMD alacaksınız. 17" kasada AMD 6. nesil ve dahili ekran kartı ile 60FPS 1080p Witcher 3 bile oynuyorsun ısınma derdi vesaire yok stres testinde 75-80 oyunlarda 55-58 dolaylarında takılıyor. Çok verimli bir seri. Tabii Alienware kalitesi de burada bir etken. Üzerine bir de satın aldığımda NT-H1 ile repaste yapıp yükseltici stant üzerine koydum makineyı Kasa zaten tamamen magnezyum ve aluminyum şu an buz gibi çalışıyor.

Eki Görüntüle 1655345

Hocam rica etsem laptop için kullandığınız laptop stantının linkini paylaşabilir misiniz?
 

Geri
Yukarı