Monster Notebook Abra A5 çok ısınıyor

crqdles

Hectopat
Yer
Transylvania
Daha fazla  
Yazında gelmesiyle beraber artık benim bilgisayar coşmaya başladı. Özellikle sabah saatlerinde oynanılmaz bir hal alıyor. FPS eriyor... Ne yapacağımı bilmiyorum. 2 sorum var. Sıcaklık değerlerine nereden bakabilirim ve soğutucu öneriniz nedir?

Oynadığım oyunlar:

1- Fortnite.
2- Marvel Rivals.
3- Dead by Daylight.
4- EA FC 25.

MSI Afterburner ile sicaklik degerlerine bakabilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrica sogutucu almak yerine termal macun yenilemesi yapmani oneririm, yuksek ihtimal uzun suredir bakimini yapmamissindir. Servise gondermeni onermiyorum, pek hos bir deneyimim olmamisti onlarla ilgili.

Monster Notebook 6 ayda bir ücretsiz bakım hizmeti sunuyor, bakıma gönderebilirsiniz. Sıcaklığına da Monster'ın kendi uygulaması var "Control Center" diye oradan kontrol sağlayabilirsiniz.
Ocak ayında 16 GB RAM taktım kendim. Garantiyi bozar mı bu?

Ayrica sogutucu almak yerine termal macun yenilemesi yapmani oneririm, yuksek ihtimal uzun suredir bakimini yapmamissindir. Servise gondermeni onermiyorum, pek hos bir deneyimim olmamisti onlarla ilgili.
Servise gönderiyorum, sıkıntı yaşamıyorum ama çok uzun süre bekletiyorlar. Ocakta yaptım en son.

Servise gönderiyorum, sıkıntı yaşamıyorum ama çok uzun süre bekletiyorlar. Ocakta yaptım en son.

Hocam genellikle bozmaz takviye yapıldığı zaman laptopa markadan markaya göre değişiyor.

Hocam genellikle bozmaz takviye yapıldığı zaman laptopa markadan markaya göre değişiyor.
1751321861986.jpeg

Anlık olarak FPS bu şekilde.

Hayir, bozmaz.
Ürününüze fiziksel bir hasar vermediğiniz sürece kasasını açıp bakımlarını yapabilir, uyumlu donanım ilaveleri yapabilirsiniz. Bu durum cihaz garantinizi bozmaz.

Surdukleri macun genelde cabucak pump out yapiyor. Bir ise yaramiyor gondermek. Kendin yapman daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı