Monster Notebook Abra A5 klavye ışığını değiştirme

Criasy0

Femtopat
Daha fazla  
Klavyemin ışığını bu videodaki gibi nasıl yapabilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Klavyemin ışığını bu videodaki gibi nasıl yapabilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangi modeli kullaniyorsunuz bazi modellerde tek renk destekliyor sadece degistiremiyorsun diye biliyorum contril Center'dan bakabilirsiniz.

Tongfang barebone olan abra a5 modellerde klavye renk değiştirme kısayolu yok sadece ışığı artırıp azaltmak için FN kısayolu var. Renkleri Control Center programından yönetibilirsin. Clevo ise bilemeyeceğim. Laptop barebone modelini bulup ona göre aratırsan daha kapsamlı sonuçlar elde edbilirsin.

Control Center da klavye aydınlatması bölümü olması lazım. Oradan istediğiniz ayarı yapabilirsiniz.
Var fakat orada sadece tek renk yapabiliyoruz. Control Center'ı Monster'ın usb'di ile kurmuştum. Silip Monster sitesinden indirsem sorun olurmu?
Ve bazı arkadaşlarımda Control Center Monster kontrol merkezi diye gözüküyor fakat bende Control Center diye gözüküyor. Normalmi? @ECHOSGRIM
Var fakat orada sadece tek renk yapabiliyoruz. Control Center'ı Monster'ın usb'di ile kurmuştum. Silip Monster sitesinden indirsem sorun olurmu?
Ve bazı arkadaşlarımda Control Center Monster kontrol merkezi diye gözüküyor fakat bende Control Center diye gözüküyor. Normalmi? @ECHOSGRIM

@Artoria Pendragon

Var fakat orada sadece tek renk yapabiliyoruz. Control Center'ı Monster'ın USB'di ile kurmuştum. Silip Monster sitesinden indirsem sorun olur mu?
Ve bazı arkadaşlarımda Control Center Monster kontrol merkezi diye gözüküyor fakat bende Control Center diye gözüküyor. Normal mi? @ECHOSGRIM

@Artoria Pendragon

USB içindeki sürücüler muhtemelen eskidir. Sitesinden indirip kurmanızı tavsşye ederim. Ancak silmek için birkaç işlem daha yapmalısınız. C/Programfiles/OEM klasörünü silmeniz lazım programı kaldırdıktan sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı