Merhaba, şu an elimde iki tane Kingston DDR4 SO-DIMM CL19 2666 MHz 16 GB RAM var ama ben bilgisayarıma uyumlu mu bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Aşağıya bıraktığım resimlerden anlaşılayabilir ama benim kullandığım RAM slotumun bellek miktarı 64 GB ve 1.2v destekliyor.
Hocam CL değeri sıkıntı çıkarmaz ise başka uyumsuzluk olacağını sanmıyorum. Deneyip test edin. Sorun çıkmazsa güle güle kullanın.
Kesin bir şey söyleyememizin sebebi de bazen farklı CL değerlerinde hiç sorun olmadan kullanabilenler varken; birebir aynı değerlere sahip RAM'ı kullanıp sorun yaşayanların da olması.
Hocam CL değeri sıkıntı çıkarmaz ise başka uyumsuzluk olacağını sanmıyorum. Deneyip test edin. Sorun çıkmazsa güle güle kullanın.
Kesin bir şey söyleyememizin sebebi de bazen farklı CL değerlerinde hiç sorun olmadan kullanabilenler varken; birebir aynı değerlere sahip RAM'ı kullanıp sorun yaşayanların da olması.
Frekans konusunda da fazla sorun çıkmıyor ama bu işlerden daha iyi anlayan birilerinin tavsiyelerini almanız daha iyi. Benim bu konuda yeterince bilgim yok.