Monster Notebook Abra A5 v.12.1.2 RAM yükseltme

furkanmax1454

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an elimde iki tane Kingston DDR4 SO-DIMM CL19 2666 MHz 16 GB RAM var ama ben bilgisayarıma uyumlu mu bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Aşağıya bıraktığım resimlerden anlaşılayabilir ama benim kullandığım RAM slotumun bellek miktarı 64 GB ve 1.2v destekliyor.
Bu link elimden bulunan RAM'ler.
Şu an kullandığım RAM'lerin frekansı 2400 MHz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2020-10-03 193921.png
    Ekran görüntüsü 2020-10-03 193921.png
    30 KB · Görüntüleme: 60
  • Ekran görüntüsü 2020-10-03 193956.png
    Ekran görüntüsü 2020-10-03 193956.png
    35,3 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Hocam CL değeri sıkıntı çıkarmaz ise başka uyumsuzluk olacağını sanmıyorum. Deneyip test edin. Sorun çıkmazsa güle güle kullanın.
Kesin bir şey söyleyememizin sebebi de bazen farklı CL değerlerinde hiç sorun olmadan kullanabilenler varken; birebir aynı değerlere sahip RAM'ı kullanıp sorun yaşayanların da olması.

Hocam CL değeri sıkıntı çıkarmaz ise başka uyumsuzluk olacağını sanmıyorum. Deneyip test edin. Sorun çıkmazsa güle güle kullanın.
Kesin bir şey söyleyememizin sebebi de bazen farklı CL değerlerinde hiç sorun olmadan kullanabilenler varken; birebir aynı değerlere sahip RAM'ı kullanıp sorun yaşayanların da olması.
Teşekkür ederim ama ben bir şeyden daha korkuyorum acaba frekansı destekliyecek mi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı