Monster Notebook alınır mı?

Hasan bilgilendirdiğin için teşekkürler söylediğin modelleri ve yazdığın yazıyı mutlaka inceleyeceğim. Almayı düşündüğüm laptop zaten i7 9750h işlemciye sahip. Ama ben çok fazla oyun oynamayacağım için daha düşük ekran kartlı ama yüksek performanslı bir ssd ekletip almayı düşünüyorum.

Kardeşim sana yeni aldığım laptobu önerebilirim.Çok araştırdım ve Asus Tuf gaming Fx505gd bq108 modelini aldım.Neden diye sorarsan monster kullanan çok arkadaşım var ve çok sıkıntısı çıkıyormuş.Biraz eski zaman arabalar gibiymiş tıkırtılar tukurtular .Laptopla ilgili daha çok bilgi almak istersen deneyimlerimi paylaşabilrim.

Eski araba derken ne gibi takırtı tukurtu.

Monster marka algısı ve servis ağı oldukça kalitelidir. Servis açısından premium üst bir seviyedeler.
Bu arada bazı arkadaşlar demiş. '' Kendi anakartını bile üretmeyen marka alınırmı ? '' HP ve DELL gibi markalar anakart mı üretiyor?
Monster, seri olarak bazıları kaliteli bazıları kalitesi düşük kasa kullansa da genel anlamda gayet alınır bir markadır. Çamur atanlara; buyrun daha iyisini yapabilirseniz sizden de neden bilgisayar almayalım?

Uzun süreli monster kullanmadım üst seviye asus kullandım 3 yıl, şuan da msi kullanıyorum, monster'ın eski fiyat politikası devam etseydi monster kullanırdım fakat monster almaktansa paramı bekletir kdv indirimi vs bekler msi, asus alırdım ki öyle yaptım ama garanti servisin de yaşayacağın kolaylığı hiç birinde yaşayamazsın, aklım çıkıyor ki msi servisine işim düşecek (servis point) sırf şu hizmet için bile monster alınır benim düşüncem.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Çok fazla oyun oynamayacağım için 1050 ekran kartlı 15.4.2 modelini iyi bir ssd ekletip stoklara gelince almayı düşünüyorum. Aldığımda deneyimlerimi de sizinle paylaşırım.

Ben de çok fazla oyun oynamiyorum ve 1050'li bir laptopa sahibim. Uzun vadeli düşünüyorsanız bence en az 1650 olsun çünkü 1050 güncelliğini yitirdi artık.

Arkadaşlar laptopu aldım gün içinde de test etme imkanım oldu. Bir sıkıntısı yok performansından da memnun kaldım . İlerleyen zamanlarda bir problem yaşarsam güncellerim konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…