Monster Notebook alınır mı?

Monster ne tür anakart kullanıyor bilmem ama bu tür toplama üretim yapanlardan olabildiğince uzak durun. Yatırım yapıp kendi anakartını ve BIOS yazılımını üretmekten aciz markanın ürünü alınmaz. Anakartı ve BIOS'u çinli bir firma üretmiş bunlara vermiş. Bunlar da onlara bağımlı. Bir ürünün değeri garantisi bittikten sonra başlar. Garanti bitince anakartını kendi paranızla bile bulamazsınız. Belki de Monster dediğimden farklıdır. Casper Vestel ya da benzeri markaların bilgisayarları öyle. Verim alınmaz.

"hoparlörleri çok az ses çıkarıyor"
Sound Blaster ve benzeri yazılım desteği var anakartlarının. Onlardan yükleyip aktif edebilirsen, ses artar.
"Monster ne tür anakart kullanıyor"
Monster anakart veya başka bir şey üretmez. Onların işi, al sat yapmak. Clevo'nun laptoplarını satın alıyorlar. 2015'den beri kullanıyorum her gün. Gayet iyi Clevo'nun laptopları.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    218,9 KB · Görüntüleme: 91
Yani benim beklentim 4-5 yıl başım ağrımadan bilgisayarı kullanabilmek. Anladığım kadarıyla alırsam epey bir teknik servisle içli dışlı olmam gerekecek :)

Alieware bakın derim.
Daha dün 2.5 yıllık i7 7. Nesil işlemcili GTX 1070 GPU su olan Hp Omen gördüm bataryası şişmiş. 1500 lira ücret çıkartmışlar. Parçanın gelmesi de 1 ay sürer demişler.

Abimde Abra A 5 modeli vardı alalı yaklaşık olarak üç sene oldu. M2 SSD takarken kırmış olduğumuz şarj adaptörü girişi ve laptop kasasını ücretsiz bir biçimde yeni laptop ile değiştirdiler. Şahsen memnunuz Monster'den. Seneye üniversiteye giderken ben de Monster almayı düşünüyorum.

Ben Monster 15.1. 1 modelini aldım, 2 hafta oldu gayet memnunum. İleri de ne sorun çıkarır mı fikrim yok şu an gayet güzel, ısınma sorunu yok ısınma derecesini de takip ediyorum. Arada
Fanları oyun moduna alıyorum otomatik ayarlıyor, güzel soğutuyor. 80'i gördüm ama hemen düşüyor 70-75 lerde dolanıyor, kendi istediğime göre Turbo fana da alıyorum güzel soğutuyor ama fan sesi geliyor. Bu Monster için değil her bilgisayarın son hızda fan sesini duyarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monsterdan baktığım laptop A5 v15.4.2. İ7-9750h işlemcili 1050 ekran kartlı iyi bir ssd takviyesiyle almayı düşünmüştüm. Aynı fiyatlara diğer markalarla arasında baya bir fiyat farkı oluyor. Ama yorumların geneline baktığımda almamak daha mantıklı gibi. Bu fiyatlara iyi bir masaüstü toplasam daha iyi olacak. Yine de laptop önerisi olan arkadaşlar (6-7 bin TL arası fiyatlarda) olursa karşılaştırma yapabilirim. Yorumlar için teşekkürler.

"Monster bilgisayar" kavramı ile düşünürsen işin içinden çıkamazsın. Marka değil model önemlidir.

2 yıldır Tulpar T7 serisinden laptop kullanıyorum ilk geldiğinde Win10 yükledim 2 senedir ne format atıyorum ne de 1 kere bile servise gitti. Olduğu gibi kullanıyorum en ufak bir sıkıntısı yok. Fakat benim aldığım 7.Nesil laptop idi şuan ki 8.Nesil ve özellikle 9.Nesil olanlar gerçekten çok başarılı. Tekrar ihtiyacım olsa düşünmeden alırım hem kasayı iyileştirdiler hem de dahili kamera ve hoparlörü.

Bu yazdıklarımı başka bir konuda teferruatlı yazmıştım mutlaka okumalısın. Konu ve yazdığım mesaj.

Alacaksan 17.3" al tecrübeme göre Coil Whine problemi daha nadir görülüyor yani bu problem ile karşılaşma olasılığın Tulpar serisinin T7 modellerinde daha az. Eğer 5 yıl götürecek bir laptop istiyorsan bu şekilde almak zorundasın zaten ekran kartı GTX1660ti falan olmalı.

Bunlara ek olarak garantisi bitse dahi ömür boyu ücretsiz bakım hizmeti alıyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı