Monster Notebook bakımı nasıl yaptırılır?

hasantalha3

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde Monster Notebook var. Bakıma göndereceğim fakat bazı sorularım var.
1-) yarın Kadıköy şubesine gidersem randevu almam gerekir mi ve 2-3 saat içinde teslim alabilir miyim?
2-) Kargoyla göndermek istesem yine randevu almam gerekir mi yoksa direk kutunun üstüne Monster'in kodunu yapıştırmam gerekli mi?

Randevu almazsanız 1-2 saat belki de daha fazla bekleyebilirsiniz içerideki yoğunluğa bağlı olarak. Ben randevu alarak bile yarım saat beklemiştim aşırı yoğun oluyorlar. 2-3 saat içinde teslim alamazsınız beni 2 hafta bekletmişlerdi 1 saatlik işlem için. Baktım sonradan çoğu kişiyi bekletmişler böyle. Bunun yerine gidin bilgisayarcıya ücretli bir şekilde yaptırın daha karlı. Zaten ulaşım ücreti eğer yakında oturmuyorsanız Marmaray metrosu 2X bastığı için fazla para gidiyor.

Randevu almazsanız 1-2 saat belki de daha fazla bekleyebilirsiniz içerideki yoğunluğa bağlı olarak. Ben randevu alarak bile yarım saat beklemiştim aşırı yoğun oluyorlar. 2-3 saat içinde teslim alamazsınız beni 2 hafta bekletmişlerdi 1 saatlik işlem için. Baktım sonradan çoğu kişiyi bekletmişler böyle. Bunun yerine gidin bilgisayarcıya ücretli bir şekilde yaptırın daha karlı. Zaten ulaşım ücreti eğer yakında oturmuyorsanız Marmaray metrosu 2X bastığı için fazla para gidiyor.

Hocam bilgisayarcılara sordum 1000LIRA fiyat veriyorlar. Evim uzak olduğu için kargoya verdim. Yorumun için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı