Çözüldü Monster Notebook bataryası şişmiş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Heil HzEfelinss

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics
Meslek
Öğrenci
Monster Huma H5 v4.1 kullanıyorum. Kasanın üst kısmında bir şişme fark ettiğim için touchpadin açılmış kısmından kaldırdım ve altında bir şey mi kalmış diye kontrol ettim, altında bir şey kalmamış, bilakis bataryanın şişik olduğunu gördüm. Yeni batarya 3600 TL ve benim şu an bunu alacak durumum yok. Ucuza parça bir yerden bulabilir miyiz? Takmayı biliyorum, bilgisayar tamirinden anlıyorum, az biraz ama parça pahalı olduğu için ve şu an ödeyemeyeceğim için geçici bir çözüm varsa onu da uygulayabilirim. Yardımlara açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
En güvenli çözüm sökmek. Bilgisayarınız açılıyorsa eğer pil olmadan ve bu durum performansı etkilemiyorsa çok riskli de olsa pilsiz kullanabilirsiniz bir müddet.
maalesef pili az önce söktüm fakat bilgisayar açık kalamadı... sanırım bir süre idare etmem gerekecek, birkaç yıl kadar :C

@Heil HzEfelinss Başınıza bir şey gelirse herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum. Sadece bunu belirtmek isterim.
size sorumluluk yüklemedik zaten efendim rahatta kalın, yarın bi kızılay turu yapayım parçacı gezeyim 400 500 bandında bi parça bulsam yeter.

bu arada sanırım tamircisiniz, bataryayı söküp kontrol ettim 2 tanesi şişmiş 1 tanesi dümdüz daha şişme yok ne kadar risk içindeyim? @Sakuya Izayoi

@Heil HzEfelinss Üç beş bakmak için kullanacaksınız pek bir sorun olacağını sanmıyorum ama işte her şey olabilir hayatta. Umarım parça bulabilirsiniz.
saat 4.5'a kadar okulda oluyorum 5.5 6 gibi de eve dönüyorum ama gece yarıları bilgisayar çoğunlukla kapanmıyor elimdeki tek cihaz olduğu için, bildiğiniz bi websitesi falan var mıdır acaba çünki şuan 3600 tl verip orjinalini alacak durumum yok yedek parça ikinci el ya da ne bileyim çıkma falan çin malı batarya böyle görünüyor pcyi geri topladım marka kontrol etmeden
1771365895264.png

Maalesef tamirci değilim. Ve pek de anlamıyorum. Lityum pil ise ikisinin dilimin şişmiş olduğunu kastediyorsunuz sanırım üç dilim içinden. Telefonda olsaydı kullanmayın derdim ama bilgisayarınız açılmıyor ise yapabileceğiniz pek de bir şey yok maalesef.

Parça için de yardım edemiyorum. Bilmiyorum çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı